Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Batman Festivali’nde tema Hasankeyf

Batman Belediyesince, ‘’Hasankeyf’i Yerinden Taşıma Yarına Taşı’’ temasıyla düzenlenecek olan Batman Kültür ve Sanat Festivali 4 Eylülde başlayacak

Belediye Başkan Yardımcısı Tahir İmret ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Sarıpınar, düzenlenen basın toplantısıyla, bu yıl 4-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Batman Kültür ve Sanat Festivali’nin programını açıkladı.

İmret, festivalin ana temasının Hasankeyf, festival sloganının ise ‘’Hasankeyf’i Yerinden Taşıma Yarına Taşı’’ olarak belirlendiğini söyledi.

Festivalin daha önce 11-16 Mayıs tarihlerinde yapılmasının planlandığını, ancak ağır kış şartları sebebiyle şehrin altyapısında yaşanan tahribat sonucu festivalin Eylül ayına ertelendiğini kaydeden İmret, festivalin 4 Eylülde Hasankeyf yürüyüşü ile başlayacağını belirtti.

Yaklaşık 40 günlük bir çalışma sonrası programın netleştiğini kaydeden Tahir İmret, şöyle dedi:

‘’Festival 371 bin YTL’ye mal olacak. Tiyatro gösterileri, çeşitli dallarda san’at atölyeleri, film gösterimi, yürüyüş, panel ve konserlerin yer aldığı festivalin açılış konserini Haluk Levent, kapanış konserinde ise Sertap Erener yapacak.’’

24.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu otobüsü kaçırmayın

  Gençler “Hoşgörü Orkestrası”nda buluşacak

  700 bin YTL sahiplerini bekliyor

  İstanbul Modern’de “Bağdat Yanıyor”lu açılış

  Batman Festivali’nde tema Hasankeyf

  Bitlis Kalesi’nde kazılar tam gaz devam


 Son Dakika Haberleri