Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bu otobüsü kaçırmayın

2002 yılından bu yana gerçekleştirilen ve bir yaz klasiğine dönüşen “Şeker Otobüs Çocuk Etkinlikleri’’ başladı. Adını, amaca uygun olarak düzenlenen otobüsten alan ‘’Şeker Otobüs Çocuk Etkinlikleri’’, yaklaşık 2 saat sürüyor ve programda geleneksel sanatların en ünlü isimleri görev alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından 2002 yılından bu yana gerçekleştirilen ve bir yaz klasiğine dönüşen ‘’Şeker Otobüs Çocuk Etkinlikleri’’, çağdaş eğlence ile geleneksel gösteri san’atlarını bir arada sunmayı hedefliyor.

Bu yılki faaliyetler, önceki gün 18.30’da Kağıthane Şair Yahya Kemal İlköğretim Okulu’ndaki ilk gösterimle başladı.

Gösterilerin hedef kitlesi olan 7-14 yaş arasındaki çocukları eğlendirmek, hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla İstanbul’un farklı noktalarını gezecek olan ‘’Şeker Otobüs’’, 2007 yılı yolculuğunu 7 Kasım Çarşamba günü noktalayacak.

Adını, amaca uygun olarak düzenlenen otobüsten alan ‘’Şeker Otobüs Çocuk Etkinlikleri’’, yaklaşık 2 saat sürüyor ve programda geleneksel sanatların en ünlü isimleri görev alıyor.

24.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu otobüsü kaçırmayın

  Gençler “Hoşgörü Orkestrası”nda buluşacak

  700 bin YTL sahiplerini bekliyor

  İstanbul Modern’de “Bağdat Yanıyor”lu açılış

  Batman Festivali’nde tema Hasankeyf

  Bitlis Kalesi’nde kazılar tam gaz devam


 Son Dakika Haberleri