Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

CHP’de muhaliflerin parolası “999 S”

MERSİN - “Büyük Uzlaşma Hareketi” Mersin sorumlusu Adil Aktay, CHP’nin başında bulunan Deniz Baykal’ı değiştiremeyenlerin bu ülkenin kaderini değiştiremeyeceğini belirterek, bunun için 999 S (Dokuzuncu ayın dokuzunda saat dokuzda Söğütözü’nde) parolası ile CHP Genel Merkezi önünde dokuz önemli gerekçe ile toplanarak, parti içindeki sivil diktatörlüğe karşı tepki göstereceklerini belirtti.

Mersin’deki CHP’ye muhalif isimlerin başında gelen Avukat Adil Aktay, Armada Center’da basın toplantısı düzenledi. Atatürk posteri ile yan yana bulanan Mustafa Sarıgül posteri önünde basın açıklaması yapan Aktay, CHP lideri Deniz Baykal’ı sert bir dille eleştirdi. Seçim sürecini ve bu süreçte Baykal’ın tutumunu değerlendiren Aktay, CHP’nin seçim süreci ve sonrasında yaşananları hak etmediğini CHP’lilerin de bu utanç verici tabloyu hak etmediklerini açıkça göstermek zorunda olduklarını kaydetti.

“CHP Genel Başkanı Baykal siyaseti bırakmalı” diyen Aktay, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül önderliğinde ‘’9 Eylül günü saat 9’da CHP Genel merkezi önünde Parola: 999 S’’ adıyla eylem gerçekleştirileceğini söyledi.

Parola: 999 S eyleminin CHP’lilerin kendi kaderlerine, onurlarına, sorumluluklarına sahip çıkmaları yolunda büyük, kitlesel bir adımı oluşturduğuna dikkat çeken Aktay,şöyle devam etti:

“CHP’nin başında kimi görmemiz hiç önemli değil önce Baykal’dan kurtulalım. Baykal’ı değiştiremeyenler bu ülkenin kaderini değiştiremez. Gelin CHP’nin kuruluş günü Baykal ve Baykal’cılıktan kurtuluş günümüz olsun. CHP statükonun değil, değişimin, yenileşmenin adresi olsun. CHP dar bir grubun zulüm ve baskısından kurtulsun. Başarısız olanın koltuğu yapışıp kalmayacağı yeni bir döneme adım atalım.” şeklinde konuştu.

/ MERSİN

26.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Çankaya herkesin

  Gelecek korkusu yaşıyorlar

  Erdoğan: Halkın oyladığı değil, onayladığı bir Anayasa olacak

  MHP’den destek yok

  CHP’de muhaliflerin parolası “999 S”

  Şırnak’ta çatışma: 2 şehit

  18 köy selde zarar gördü

  500 hektar kül oldu

  Öncelik sosyal projelerde

  Antalya-Stutgart hattında faciaya ramak kaldı

  Kuşadası’nda deprem

  Trafik canavarı Kayseri’de

  Kadın memur tacizden rahatsız

  THY’den, Ramazan’a özel uçuş fırsatı

  Köylülerin su isyanı

  Erciyes’e kar yağdı

  Alfred Üniversitesi İstanbul’da

  Kurşunlu oyuncaklar zehir saçıyor

  İstanbul’un 10 ilçesinde 2 gün su yok

  Kapıkule’de TIR kuyruğu

  4. hafızlık yarışması finali bugün

  “Helâl Sertifikası”ndan yanayız

  Artık sokakta değil, üniversitede

  Muhtarlar da sendika kurdu


 Son Dakika Haberleri