Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İlk sırayı Massa aldı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 12. yarışı olan Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde, dün yapılan sıralama turunun galibi Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa oldu.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 12. yarışı olan Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde, bugün yapılan sıralama turunun galibi, Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa oldu. İstanbul Park'ta gerçekleştirilen sıralama turlarında Brezilyalı pilot Massa, üçüncü sıralama turunda 1.27.329'luk derecesiyle ''pole pozisyonu'' elde etti. McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton 1.27.373 ile ikinci, Ferrari'nin Finli pilotu Kimi Raikkonen ise 1.27.546 ile üçüncü oldu.

Japon pilot Sato kum havuzuna girdi

Pilotlar dün de 1. ve 10. virajlarda zaman zaman zorlanırken, Super Aguri takımının Japon pilotu Takuma Sato, 3. virajda pistten çıkarak kum havuzuna girdi. Sato'nun aracı daha sonra çekici ile garaja götürüldü. Lewis Hamilton'ın ise daha antrenman turlarının ilk dakikasında pit alanından çıkarken aracında bir arıza yaşandı. Hamilton'ın kenara çektiği aracı, görevliler tarafından itilerek garajına götürüldü. Yapılan ayarlamaların ardından Hamilton antrenman turlarına devam etti.

Butto'nun aracı garaja itilerek götürüldü

İngiliz pilot Jenson Button ise pite girerken yavaşladı. Bunun üzerine görevlilerin yardımıyla garajına kadar itilerek götürüldü. Lewis Hamilton ve İtalyan Jarno Trulli, 320 kilometre ile 3. antrenman turlarının en yüksek hıza ulaşan pilotları oldu.

26.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY EVİNE DÖNÜYOR

  Hakan Şükür'ün gözü Tanju Çolak'ın 14 yıllık rekorunda

  Cezalı Trabzon Rize'yi ağırlıyor

  İlk sırayı Massa aldı

  G.Saray Gudjohnsen'e talip

  Türk atletler Osaka'da kötü başladı

  Komşuda futbol maçları iptal edildi


 Son Dakika Haberleri