Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Gayrimenkulde durgunluk

Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Cansel Yazıcı, piyasalarda yaşanan son dalgalanmanın ardından ticari gayrimenkulde biraz durulma beklediğini bildirdi.


Aslan payı 10 ilin

Teşvik belgeli yatırım tutarında aslan payını İstanbul başta olmak üzere on il alıyor. Hazine Müsteşarlığı verilerine göre, Ocak-Temmuz döneminde Türk

MB: Şartlar oluşmadan faiz inerse ters teper

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, son dönemde ekonomik birimlerin hedef enflasyonu dikkate alma eğiliminin azaldığını belirterek, “Şartlar oluşmad


  İMKB’de ikinci seans 17:00’de bitecek

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası(İMKB) Hisse Senetleri Piyasası ve Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası’nda(VOB) bugünden itibaren yeni seans ve takas saatleri uygulamasına geçilecek.


  3G’de treni kaçırmadık

Tüm Telekomünikasyon İşadamları Derneği (TÜTED) Başkanı Murat Dikici, Türkiye’nin aslında AB ülkelerinin yaptığı hatalardan dolayı 3G’de zaman kazandığını belirterek, “Şu anda piyasa yeni yeni canlandı. Türkiye o açıdan 3G’de treni kaçırmadı’’ dedi.


  Kurşunsuz benzine 6 YKr zam

95 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatı, litrede 5-6 YKr arttı. Ankara’da 95 oktan benzinin litre fiyatı BP’de 2,89 YTL’den 2,94 YTL’ye, OPET’te 2,88 YTL’den 2,94 YTL’ye, Shell istasyonlarında ise 2,88 YTL’den 2,93 YTL’ye çıktı.


  Gıda maddelerine zam, fırsatçılık

Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Genel Başkan Vekili İsmail Sezer, Ramazan ayı öncesi özellikle temel gıda maddelerine olan talebi fırsat bilerek haksız ve fahiş oranlarla zam yapılmasını ‘’fırsatçılık’’ olarak nitelendirdi.


  Ülker ve Deniz Bank’tan tahsilat kartı

Ülker ve DenizBank, Kartlı Tahsilat Sistemi Family Card ile 2008 yılı sonuna kadar 75 bin işletmeye ulaşarak Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ticaret kartı projesini hayata geçiriyor.


  Konya Şeker, sıvı şekeri satışa sundu

Konya Şeker Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından üretilen Türkiye’nin ilk ve tek sıvı şekeri, “Şeker Damlası” markasıyla piyasaya sunuldu.


  Sıra, kırtasiyecilerde mi?

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Emin İnağ, büyük marketlerde kiloyla satılan defter ve kırtasiye malzemelerinin küçük esnafı zarara uğrattığını belirterek, “Bakkal, manav bitti, sıra kırtasiyecilere geldi” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri