Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ersen konusu kapandı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yerine oyuncu alınmadan Ersen Martin’i bırakmak istemediklerini söyledi. Ersen Martin’in hafif sakatlığının olduğunu ifade eden Doğan, "Ersen Martin konusu kapanmıştır. O bizim oyuncumuzdur. Moral konusunda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ersen, profesyonelce düşünmesini bilen bir oyuncu" şeklinde konuştu.


A Millî Takım Malta’ya 3 puan için gitti

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda yarın Malta ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti. (A) Milli Futbol Takımı, Malta’da

Çek galibiyeti devlere moral oldu

İspanya’da devam eden Avrupa Şampiyonası’nda Çek Cumhuriyeti’ni 80-72 mağlup ederek 2.tura yükselen 12 Dev Adam moral buldu.


  Hasan istese de göndermeyiz

Galatasaray Futbol Takımı Antrenörü Ahmet Akcan, transfer döneminde Ankaraspor ile görüştüğü şeklindeki haberler çıkan Hasan Şaş’ı teknik heyet olarak hiçbir zaman takımdan göndermeyi düşünmediklerini söyledi.


  Beşiktaş, boş durmuyor

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren antrenmanda siyah-beyazlılar, salonda çalışıp, sahada tempolu koşu yaptı.


  Tahkim’in kararına saygı duyarız

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, olaylı Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasıyla ilgili Tahkim Kurulu’nun vereceği karara saygılı olacaklarını söyledi.


  Horoz’un gözü yükseklerde

Milli maç sebebiyle lige verilen arada iyi çalışıp eksikliklerini gidereceklerini söyleyen Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, “İyi bir takımız. Ligde Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor, biz de şampiyonluğa oynuyoruz.” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri