Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Konya Şeker, sıvı şekeri satışa sundu

Konya Şeker Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından üretilen Türkiye’nin ilk ve tek sıvı şekeri, “Şeker Damlası” markasıyla piyasaya sunuldu.

Tanıtım toplantısında konuşan Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, Konya Şeker’in Türkiye’de ilk olan pek çok yatırım gerçekleştirdiğini ifade ederek, sıvı şekerin de bu öncü yatırımlardan biri olduğunu belirtti.

2005 yılı Mayıs ayında endüstriyel kullanıma yönelik üretilmeye başlanan sıvı şekerle gıda endüstrisinin önemli bir açığını kapattıklarını dile getiren Konuk, “Sıvı şekeri ‘Şeker Damlası’ markası ile de perakende sektörünün de hizmetine sunarak Türk mutfağı için devrim niteliğinde bir ürün geliştirdik” dedi. Konuk, Konya Şeker’in sadece gıda sektörüne yönelik değil diğer alanlarda da önemli çalışmalar yaptığını kaydederek, yakın gelecekte şeker pancarından alternatif yakıt türü olan çevre dostu biyoetanol üreteceklerini bildirdi.

Sıvı şekerin yüzde 100 tabiî şeker pancarından üretildiğini ve hiçbir katkı maddesi içermediğini anlatan Konya Şeker’in pazarlama şirketi Panek’in Şirket Müdürü Bülent Serttaş, “Şeker Damlası”nın sütlü tatlılar, kek hamurlarında, şerbetli hamur tatlılarında, reçel yapımında, hazır kuru tatlılarda, soğuk veya sıcak içeceklerde, komposto ve hoşaflarda ve soğuk tatlılarda kullanılabileceğini söyledi.

/ İSTANBUL

07.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gayrimenkulde durgunluk

  Aslan payı 10 ilin

  MB: Şartlar oluşmadan faiz inerse ters teper

  Hayat kalitesinde 104. sıradayız

  İMKB’de ikinci seans 17:00’de bitecek

  3G’de treni kaçırmadık

  Kurşunsuz benzine 6 YKr zam

  Gıda maddelerine zam, fırsatçılık

  Ülker ve Deniz Bank’tan tahsilat kartı

  Konya Şeker, sıvı şekeri satışa sundu

  Sıra, kırtasiyecilerde mi?


 Son Dakika Haberleri