Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ülker ve Deniz Bank’tan tahsilat kartı

Ülker ve DenizBank, Kartlı Tahsilat Sistemi Family Card ile 2008 yılı sonuna kadar 75 bin işletmeye ulaşarak Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ticaret kartı projesini hayata geçiriyor.

Türkiye’de işletmelerin önemli sorununun, finansal araçlardan yeteri kadar yararlanamamaları olduğu gerçeğinden hareket eden Ülker ve DenizBank, bir çeşit ticaret kart olan “Family Card”ı hayata geçirerek bu soruna çözüm getiriyor.

‘Family Card’ın tanıtım toplantısında konuşan Ülker Şirketler Topluluğu Mali Hizmetler Grubu Başkanı Atilla Kurama, DenizBank ile hayata geçirilen Family Card projesinin, perakendeci esnaf için yepyeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirtti. Kurama, şöyle devam etti: “Türkiye genelinde her hafta 214 bin noktayı ziyaret eden Ülker kamyonları, ürünlerini en sağlıklı şekilde tüketicisine ulaştırmak için çalışıyor. Bu noktaların önemli bir kısmı bakkal ve marketlerden oluşuyor. Ülker’in de önemli iş ortakları arasında yer alan bu kesim, finansal araçlardan en az yararlanan kesim. Family Card’la onlara, tahsilat konusunda büyük kolaylıklar sağlayacak bir kapı daha açıyoruz.”

Esnaf, Family Card ile vadeli mal alımı yapabileceği gibi, ödemelerin takibinde kolaylık, nakit para bulundurma gereği olmadan alışveriş ve çekli işlemlerle ilgili operasyon yükünün azalması gibi önemli ticari avantajlar elde edecek. Bugüne kadar 5 ile yayılan çalışmada, kullanıcı sayısı 10 bine ulaşan Family Card’ın 2007 yılı sonuna kadar 25 bin; 2008 yılı sonuna kadar da 75 bin perakendeci esnafa ulaşması öngörülüyor.

Ümit KIZILTEPE

07.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gayrimenkulde durgunluk

  Aslan payı 10 ilin

  MB: Şartlar oluşmadan faiz inerse ters teper

  Hayat kalitesinde 104. sıradayız

  İMKB’de ikinci seans 17:00’de bitecek

  3G’de treni kaçırmadık

  Kurşunsuz benzine 6 YKr zam

  Gıda maddelerine zam, fırsatçılık

  Ülker ve Deniz Bank’tan tahsilat kartı

  Konya Şeker, sıvı şekeri satışa sundu

  Sıra, kırtasiyecilerde mi?


 Son Dakika Haberleri