Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

A Millî Takım Malta’ya 3 puan için gitti

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda yarın Malta ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti. (A) Milli Futbol Takımı, Malta’da dün akşam bir antrenman yaparken, bu akşam saatlerinde de yapacağı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

Malta maçı hazırlıklarını pazartesi gününden itibaren Riva’daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri’nde sürdüren milliler, dün sabah uçakla

Malta’ya hareket etti. Kafilede Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile federasyon yöneticileri de yer aldı.

(A) Milli Futbol Takımı, Malta’da dün akşam bir antrenman yaparken, bu akşam saatlerinde de yapacağı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün öğle saatlerinde Malta maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Malta ile 8 Eylül Cumartesi günü TSİ 20.30’da karşılaşacak milliler, maçın hemen ardından İstanbul’a dönerek, 12 Eylül Çarşamba günü Macaristan ile İstanbul’da yapacağı grup eleme maçının hazırlıklarına başlayacak.

(A) Milli Futbol Takımı, Eylül ayı içerisinde 23’si resmi, 19’u özel olmak üzere toplam 42 kez rakipleriyle karşı karşıya geldi.

Toplam 25 ayrı takımla mücadele eden milliler, 17 yenilgi, 16 galibiyet ve 9 beraberlik elde etti. Ay-yıldızlılar, bu maçlarda 59 gol atarken, 67 golü de kalesinde gördü. Türkiye, Avrupa’dan 22, Asya’dan 2, Amerika Kıtası’nda da 1 rakiple mücadele etti. (A) Milliler, bu ay içinde Polonya ile 6, Macaristan ile 4 kez karşı karşıya geldi.

MALTA ÖZEL AFİŞ HAZIRLATTI

Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme karşılaşmasında Türkiye’yi ‘’Zafer Günü’’nde konuk edecek olan Malta’da özel afiş hazırlandı. Osmanlı İmparatorluğu donanmasının 8 Eylül 1565 yılında yenilerek Malta kuşatmasına son verdiği tarihi ‘’Zafer Günü’’ kabul eden Malta’da aynı tarihe denk gelen Türkiye maçı büyük bir ilgiyle bekleniyor.

07.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ersen konusu kapandı

  A Millî Takım Malta’ya 3 puan için gitti

  Çek galibiyeti devlere moral oldu

  Cimbom, 10 kişi çalıştı

  Hasan istese de göndermeyiz

  Beşiktaş, boş durmuyor

  Tahkim’in kararına saygı duyarız

  Horoz’un gözü yükseklerde


 Son Dakika Haberleri