Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş, boş durmuyor

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren antrenmanda siyah-beyazlılar, salonda çalışıp, sahada tempolu koşu yaptı.

Milli takımlarda bulunan İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Serdar Kurtuluş ve Diatta ile sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Murat, Gökhan Zan, Ricardinho ve ülkesine giden Tello antrenmanda yer almadı. Sabah idmanı için izinli olan Delgado da antrenmana katılmadı. Delgado’nun bu akşamki çalışmada yer alacağı bildirildi. Siyah-beyazlılar, lige verilen arayı fırsat bilerek yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde saat 17.30’da başlayacak maç basına kapalı yapılacak.

ÇARŞI AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Beşiktaş tribünlerinden bir taraftarın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ve olayın ardından siyah-beyazlı kulüple ilgili medyada yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan ve ‘’Öncelikle kamuoyunca yakından bilindiği gibi, birkaç gün önce menfur bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden taraftarımız Ferdi Aslan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz’’ diye başlayan açıklamada, şöyle denildi: ‘’Bu elim olaydan derin üzüntü duyduğumuzu, bu vahşeti şiddetle kınadığımızı ve tel’in ettiğimizi tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Bu vahim olayın taraflarının, spor kamuoyunca Çarşı Grubu diye tanımlanan taraftar topluluğuna mensup olmalarının da kulübümüzde ve camiamızda unutulmaz bir acı ve derin üzüntü yarattığını özellikle ifade ediyoruz.’’

07.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ersen konusu kapandı

  A Millî Takım Malta’ya 3 puan için gitti

  Çek galibiyeti devlere moral oldu

  Cimbom, 10 kişi çalıştı

  Hasan istese de göndermeyiz

  Beşiktaş, boş durmuyor

  Tahkim’in kararına saygı duyarız

  Horoz’un gözü yükseklerde


 Son Dakika Haberleri