Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Türkiye’nin Bill Gates’leri aranıyor

MÜSİAD’ın, Türkiye’nin Bill Gates’lerini ortaya çıkarmak için düzenlediği “Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması” (Biltronik) Genel Merkez binasında gerçekleşen basın toplantısı ile start aldı.

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) Bilgi Teknolojileri alanında gelişmeyi, başarıyı teşvik etmek ve marka oluşturmak amacıyla Üniversite öğrencilerine yönelik ‘Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması’ düzenliyor.

Son yıllarda bilgi sistemlerinde yaşanan hızlı gelişim ve değişim süreci yalnızca bireyleri, işletmeleri, sektörleri değil aynı zamanda bütün bu aktörlere bakış açılarını ve algılayışları da kökünden değiştirdi. Türkiye’nin topyekûn olarak bilgi çağının gereklerine ayak uydurması bilincinde olan MÜSİAD, bilgi toplumu olma yolunda en önemli adımları atacak olan gençleri teşvik ederek ve ödüllendirerek parlak beyinleri ortaya çıkarmayı hedefliyor.

BİLTRONİK projesi ile Sivil Toplum Kuruluşları’na da öncülük eden MÜSİAD, projede dereceye giren yarışmacılara malî destek’te de bulunacak. Toplam 50.000 YTL değerinde ödülün dağıtılacağı yarışma ile Türkiye’nin bilgi teknolojilerinde önemli bir noktaya gelmesi hedefleniyor.

Türkiye’nin en kapsamlı Bilgi Teknolojileri yarışması olan ‘BİLTRONİK’ için son başvuru tarihi olarak 30 Kasım 2007 tarihi belirlenirken, başvurular www.biltronik.org adresinden yapılabilecek.

MÜSİAD, ‘BİLTRONİK’ ile bilgi teknolojilerinde marka olma ve markalaşmanın sağlanması hedefleniyor.

Yeni Asya / İSTANBUL

10.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İKÖ’den ticarî adım

  Fırsatçı zam yapıyor

  Fakirin enflasyonu daha yüksek

  İnşaat sektörü umutlu

  Türkiye’nin Bill Gates’leri aranıyor

  Karayolları, atıl duran taşınmazlarını satıyor

  Balık avı verimsiz başladı

  Salim Uslu, yeniden genel başkan

  Kapıkule’de TIR kuyruğu

  İEF kapılarını kapattı


 Son Dakika Haberleri