Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fark açılıyor

F.Bahçe'de gelenek bozulmadı. Her Avrupa maçı sonrasında çıktığı lig maçında galip gelememe sendromu Bursa'da da kendini gösterdi. İnter karşısında sahanın her yerinde sergilenen mücadele ve kazanma hırsı bu maçta yoktu. Bursa'dan alınan 1 puana kimse üzülmedi. Ama lider G.Saray ile aradaki puan farkı şimdiden 7 puana çıktı. Puan cetvelinde Ankaragücü'nün bile altında kalınması çok düşündürücü..

YÜRÜMEKLE OLMUYOR

F.Bahçeli oyuncular nedense lig maçlarında kalitelerini ortaya koyamıyor. Yürüyerek futbol oynamaya çalışıyorlar. Orta sahadan süratle çıkması gerekirken, gereksiz yan toplarla rakibin kendi sahasına kapanmasına yardımcı oluyorlar. Aurelio ve Deniz dışında hırsını sahaya yansıtan oyuncu yok. Alex gününde değilse, diğer oyuncular da ona ayak uyduruyor.

SEMİH İDEAL GOLCÜ DEĞİL

Zico, sakat Kezman'ın yerine Bursa'da Semih'e görev verdi. Semih de ikinci yarıda eline geçirdiği fırsatı gol yaparak hocasını utandırmadı. Fakat, Semih F.Bahçe'nin ideal santraforu olamaz. Bir defa boyu kısa. Bursa savunmasından bir tane hava topu alamadı. İkincisi çelimsiz bir görünüşü var. Fiziği de yetersiz. İkili mücadelelerde sürekli yere düşüyor. Gelen topları tekrar geriye veriyor. Böyle olunca pozisyonlar doğmadan ölmüş oluyor..

COLİN KAZIM UNUTULMASIN

Zico'nun elinde Colin Kazım gibi bir yetenek var. Ama nedense kulübede oturtuluyor. Bu oyuncuya son 15-20 dakika dilimlerinde görev veriliyor. Böyle olunca Colin Kazım kendini gösteremiyor. Aslında çok teknik ve kıvrak bir oyuncu. Güçlü fiziği ile rakip savunmayı her zaman rahatsız edebilir. Kanatları da iyi kullanabiliyor. Zico, bu oyuncuyu bir an önce kazanmak istiyorsa sürekli olarak oynatmak zorunda olduğunu bilmesi gerekir..

TEBRİKLER ROBERTO CARLOS

Roberto Carlos'u kutluyorum. 34 yaşında olmasına karşılık Bursa'da en çok koşan ve mücadele eden o oldu. Rakibin ataklarını faul bile yapmadan kesmesini bildi. Bu çalışkanlığı ile herkesin takdirini kazandı..

[email protected]

Erol DOYURAN

26.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNÇ KAMPANYASI BAŞLADI

  UEFA bugün İstanbul'da toplanıyor

  Solomon: Türk Milli Takımında oynarım

  G.Antep'in yükselen yıldızı Nigris

  Beşiktaş'ı kızdıran haber

  "Ayağa kalkmayan Aydınlı olsun" tezahüratına tepki

  Fark açılıyor


 Son Dakika Haberleri