Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Solomon: Türk Milli Takımında oynarım

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, 2007-2008 sezonu için transfer ettiği Serhat Çetin, Gasper Vidmar, Emir Preldzic ve yeniden anlaştığı Willie Solomon ile sözleşme imzaladı. ABD'li oyuncu, ''Benim için büyük bir şeref olur. Türk milli takımının formasını giymekten büyük bir onur duyarım'' dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında gerçekleştirilen, Asbaşkan Mahmut Uslu, Fenerbahçe Ülker İcra Kurulu Üyesi Aydın Acun ve Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş'ın da katıldığı törende, 4 oyuncu sarılacivertli ekiple sözleşme imzaladı. Solomon ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe Ülker, Preldzic,Vidmar ve Serhat ile de 4'er yıllık mukavele yaptı.

İspanya'da düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın ardından spor kamuoyunda konuşulan Solomon'un Türk yapılarak milli takımda oynatılması konusundaki soruyu cevaplayn ABD'li oyuncu, ''Benim için büyük bir şeref olur. Türk milli takımının formasını giymekten büyük bir onur duyarım'' dedi. ABD'li oyuncu Fenerbahçe Ülker'i Türkiye'de şampiyon yapmayı ve Avrupa'da gidebileceği yere kadar taşımayı hedeflediğini kaydetti. Solomon, ''Tecrübelerimizi genç oyuncularımıza aktarıp şampiyon olacağız. Avrupa'da saygı duyulan bir antrenörümüz var. Başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz''' diye konuştu.

26.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNÇ KAMPANYASI BAŞLADI

  UEFA bugün İstanbul'da toplanıyor

  Solomon: Türk Milli Takımında oynarım

  G.Antep'in yükselen yıldızı Nigris

  Beşiktaş'ı kızdıran haber

  "Ayağa kalkmayan Aydınlı olsun" tezahüratına tepki

  Fark açılıyor


 Son Dakika Haberleri