Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİNÇ KAMPANYASI BAŞLADI

Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir, son günlerde takıma karşı bir linç kampanyası yürütüldüğünü söyledi. Çimşir, daha önce Trabzon'da bu tür yapılan haksızlıklar karşısında 30 bin kişinin yürüdüğünü, ancak böyle bir tablo karşısında kentin sessizliğinin de düşündürücü olduğunu ifade etti..

Trabzonspor'un takım kaptanı Hüseyin Çimşir, son günlerde Trabzonspor'a karşı bir linç kampanyası yürütüldüğünü söyledi. Çimşir, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun, olaylı Sivasspor maçı kararı ve deplasmanda Vestel Manisaspor karşısında aldıkları beraberlikle ilgili olarak, ''24 saatte 5 puanımız alındı. Tahkim, haksız yere bizi hükmen yenik sayarken, Vestel Manissapor maçında da hakem Fırat Aydınus, ofsayttan golü verip, Umut'u da haksız yere atarak 2 puanımızın gitmesine neden oldu'' dedi.

ŞEHİRDE TEPKİ YOK

Daha önce Trabzon'da bu tür yapılan haksızlıklar karşısında 30 bin kişinin yürüdüğünü, ancak böyle bir tablo karşısında kentin sessizliğinin de düşündürücü olduğunu ifade eden Çimşir, ''Bunu aklım almıyor. Herkes taşın altına elini sokmalı ve camia bu haksızlığa karşı gücünü göstermeli'' diye konuştu. İnsanların yönetim, teknik adam veya oyuncuları sevmeyebileceğini, ancak konu Trabzonspor'a haksızlık olduğunda camianın tek vücut olarak tepkisini dile getirmesi gerektiğini ifade eden Çimşir, şöyle konuştu: ''Son dönemde Trabzonspor'a karşı bir linç kampanyası yürütülüyor. Buna gerekli tepkiyi koymalıyız. Bu zor günlerde kenetlenmeli ve Trabzonspor'un haklı davasında yanında olmalıyız. Her ne olursa olsun tüm zorluklara rağmen Trabzonspor'un hedefi olan şampiyonluk yolunda sonuna kadar mücadele edeceğiz.''

MASAYA YUMRUĞU VURUN

Trabzonspor'un üçüncü kaptanı olan kalecisi Tolga Zengin ise ''Sivasspor maçını kazanırsak, iyi bir hava yakalayacağımıza inanıyorduk. Bunu da başardık ama son saniyelerdeki istemediğimiz olaylar ile puanımız elimizden alındı. Sonuçta biz emek verdik ve alın teri ile o galibiyeti aldık. Bunun böyle gitmesi hiçbirimiz içimize sindiremiyoruz'' dedi. Olanları artık unutup sahada üzerlerine düşeni yapmaları gerektiğini kaydeden Tolga Zengin, ''Biz sahada görevimizi yaparken, saha dışında da Trabzonspor için camianın masaya yumruğunu vurması gerekiyor'' diye konuştu.

26.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNÇ KAMPANYASI BAŞLADI

  UEFA bugün İstanbul'da toplanıyor

  Solomon: Türk Milli Takımında oynarım

  G.Antep'in yükselen yıldızı Nigris

  Beşiktaş'ı kızdıran haber

  "Ayağa kalkmayan Aydınlı olsun" tezahüratına tepki

  Fark açılıyor


 Son Dakika Haberleri