Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ı kızdıran haber

Beşiktaş Kulübü, eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque'nin tazminatını ödemediği gerekçesiyle puanının silineceği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, FIFA nezdinde prosedürün devam ettiği belirtilerek, ''Kulübümüzün talepleri doğrultusunda FIFA, duruşma yapılması kararı almış ve duruşma tarihinin taraflara bilahare bildirileceğini deklare etmiştir'' denildi. ''Beşiktaş'ın Puanı Silinecek'' başlığı ile yayımlanan haberin asılsız olduğu kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

FIFA'DAN BİLDİRİM YOK

''Bu haber, FIFA prosedür ve incelemeleri devam ederken, FIFA yerine geçerek karar verilmesi anlamını taşımaktadır. Bugün itibariyle tarafımıza yapılmış bir bildirim yoktur. FIFA'nın vereceği karar, 'Taraflar arasındaki uyuşmazlığının hangi hukuk platformunda devam etmesi gerektiği' konusunda olacaktır. FIFA'nın vereceği karar nihai bir karar olmayıp, bu karara karşı dahi tarafların CAS (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) nezdinde temyiz başvurusu yapma hakkı mevcuttur."

26.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNÇ KAMPANYASI BAŞLADI

  UEFA bugün İstanbul'da toplanıyor

  Solomon: Türk Milli Takımında oynarım

  G.Antep'in yükselen yıldızı Nigris

  Beşiktaş'ı kızdıran haber

  "Ayağa kalkmayan Aydınlı olsun" tezahüratına tepki

  Fark açılıyor


 Son Dakika Haberleri