Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'a ikinci şok

İspanyol teknik direktör Del Bosque'den sonra Fransız çalıştırıcı Jean Tigana'nın da alacakları için siyahbeyazlı kulüp aleyhine FIFA'ya başvurduğu öne sürüldü. Tigana'nın avukatı Abega Prosper 23 Temmuz'da FIFA'ya başvuruda bulunduklarını bildirdi..

İspanyol teknik direktör Vicente Del Bosque konusunda tazminat ödemeye mahkum edilen Beşiktaş'ta, Fransız teknik direktör Jean Tigana'nın da FIFA'ya başvurduğu öne sürüldü. Futbol Extra Dergisi'nin Ekim ayı sayısında yer alan haberde, Jean Tigana'nın Kamerun asıllı avukatı Abega Prosper'in, Beşiktaş'ın sözleşme şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle 23 Temmuz'da FIFA'ya başvurulduğunu açıkladığı bildirildi.

Prosper ile yapılan telefon görüşmelerine yer verilen haberde, avukatın, siyah-beyazlıların kısa bir süre içinde FIFA tarafından ağır bir tazminata mahkum edileceğini öne sürdüğü ifade edildi. Abega Prosper, dergide yer alan ifadelerinde, 13 Temmuz'da Beşiktaş Noterliği'nden siyah-beyazlı kulübe ihtarname çekildiğini, 23 Temmuz'da da FIFA'ya başvurduklarını belirtti.

Prosper, FIFA'ya gitme gerekçesi olarak da fesih sözleşmesinde yer alan ''Kalan bu miktar (150 bin Avro) 30 Haziran'a kadar hesaba yatırılmış olacaktır. Aksi halde ilk sözleşme yürürlülüğe girer (kalanı 2.3 milyon Avro tutan sözleşme)'' maddesini gösterdi.

Bu arada Jean Tigana'nın Türkiye'deki avukatı Özgür Aşık da dergide yer alan açıklamalarında, Fransız teknik adamın FIFA'ya başvurduğunu belirterek, büyük bir ihtimalle de kararın Del Bosque konusundaki gibi siyah-beyazlı kulübün aleyhine sonuçlanacağını savundu. Porto maçına Hollandalı hakem Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 3 Ekim Çarşamba günü Porto ile yapacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pieter Vink'in yöneteceği açıklanırken, Vink'in yardımcılıklarını ise Adrian Inia ve Patrick Gerritsen'in yapacağı bildirildi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Reinold Wiedemeijer olacak. Açık tribün bilet fiyatı 50 YTL Beşiktaş ile Portekiz'in Porto takımları arasında yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 2. maçının biletleri satışa çıktı. Biletlerinin tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkarıldığı bildirildi. Fiyatları şöyle: Numaralı orta: 200 YTL, Numaralı kenar: 175 YTL, Kapalı üst: 150 YTL, Kapalı alt: 100 YTL, Yeni açık: 50 YTL, Eski açık: 50 YTL.

02.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YENİ ZAFER BEKLİYORUZ

  Beşiktaş'a ikinci şok

  Sivas büyükleri altına altı

  Gökdeniz tek başına 11 puan getirdi

  Yanal: Hakan'ı bugün de millî takıma almam

  Kasımpaşa da hocasız kaldı

  Türk futbolu umut vermiyor

  Trabzonspor'da yüzler gülüyor

  4 hafta oynamadı, 3 golle geri döndü

  Cezaevi spor kulübü

  F.Bahçe başarabilir

  G. Saray liderlik kolduğunu bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri