Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas büyükleri altına altı

Ligin flaş ekiplerinden Sivasspor evindeki 5. galibiyetle birlikle puanını 18'e çıkardı ve lider G.Saray'ın arkasından ikinci sıraya yerleşti. Yiğidolar, Beşiktaş'ı 4, F.Bahçe ve Trabzon'u 6 puan geçti.

Ligin flaş takımlarından Sivasspor, evinde oynadığı beşinci maçı da kazanmasını bildi. Bu sonuçlarla puanını 18'e çıkaran Yiğidolar, zirveden kopmak istemiyor. Turkcell Süper Ligi'nde 7. hafta da geride kaldı. Zirvenin takipçisi Sivasspor, bu hafta Bursaspor'u ağırladı. Bugüne kadar kendi evinde hiç puan kaybetmeyen Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği Oftaşspor, Çaykur Rizespor ve son olarak da Bursaspor'u yendi. Sadece deplasmanda Fenerbahçe'ye yenilen Kırmızı beyazlı ekip, Tahkim Kurulu'nun olaylı Trabzonspor maçını 3-0 Sivasspor lehine tescil etmesiyle iyice moral buldu.

BÜYÜKLERİ GERİDE BIRAKTI

Pazar günü oynanan Bursaspor karşısında Sivasspor, 3 puanı adeta ipten aldı. İlk yarısı 2-0 konuk ekibin üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısında sahaya bambaşka bir takım çıktı. Skoru 3-2 kendi lehine çeviren Sivasspor, bu sonuçla bugüne kadar aldığı başarılı sonuçların tesadüf olmadığını da göstermiş oldu. Bu sonuçlarla puanını 18'e çıkaran Yiğidolar, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi köklü kulüpleri geride bıraktı.

GENÇ HOCANIN BAŞARISI

Ligin başarılı teknik direktörleri arasında gösterilen Bülent Uygun, özellikle iç sahada kaybetme lükslerinin olmadığını söyledi. Sivas olarak mücadele ruhlu bir takım kurduklarını belirten Uygun, zirveden kopmak istemediklerini ifade etti. Uygun, "Son Bursa maçıyla başırımızın tesadüfi olmadığını bir kez daha gösterdik. Sahada Avrupai iki takımım mücadelesini izledik. Maçın hemen başında yediğimiz golle sarsıldık. Fakat ikinci yarıda bazı takdik değişikliği yaparak maçı kazandık." diye konuştu. Bu arada Sivassporlu futbolcular dünü izinli olarak geçirdi. Takım, bu hafta oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına ise bugün başlayacak.

02.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YENİ ZAFER BEKLİYORUZ

  Beşiktaş'a ikinci şok

  Sivas büyükleri altına altı

  Gökdeniz tek başına 11 puan getirdi

  Yanal: Hakan'ı bugün de millî takıma almam

  Kasımpaşa da hocasız kaldı

  Türk futbolu umut vermiyor

  Trabzonspor'da yüzler gülüyor

  4 hafta oynamadı, 3 golle geri döndü

  Cezaevi spor kulübü

  F.Bahçe başarabilir

  G. Saray liderlik kolduğunu bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri