Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal: Hakan'ı bugün de millî takıma almam

Milli Takımlar eski teknik patronu Ersun Yanal, "Bıraktığım günden bu yana Milli Takım aynı noktada. İleriye gitmişlik, üzerine konmuşluk, yükselmişlik filan yok. Geriye de gitmedi ama onca zaman geçti. Konum olarak aynı noktadayız, bu net. Bugün olsam Hakan'ı yine Milli Takım'a almazdım" dedi.

Milli Takımlar eski teknik patronu Ersun Yanal, gerginlikle motivasyonun çağdışı kalmış bir metot olduğunu söyledi. Basının Hakan Şükür'ü kullandığını, Haluk Ulusoy'un görevde kalması halinde euro2004'e gideceklerini ama olmadığını belirten Yanal, transferiyle ilgili olarak ise Galatasaray'la görüştüğünü söyledi. Futbol Extra dergisine verdiği röportajda Ersun Yanal'ın açıklamaları şöyle:

FATİH TERİM ORTALIĞI GERİYOR

''Fatih Hocanın o basın toplantısında o sözleri söyleyerek ortalığı germemesi gerekiyordu. Söyleyecekse de o sözleri iki gün daha bekleyip maçtan sonra söylemeliydi. Belki de Emre o maçta bu sözlerden beslenerek o davranışı yaptı. Germeye gerek yoktu. Bu tarzlar bizi bir yere götürmeyecek. Bu Fatih Hocanın tarzı ve saygı duyuyorum ama çok geriliyoruz. Benim üslubum belli. Ben gerginlikten hoşlanmam. Gerginlikle başarının gelmeyeceğine inanan bir teknik adamım ben.

GÜNEŞ'E ACIMASIZ ELEŞTİRİLER

Medya bu gerginlik politikasını herkese karşı uyguluyor. Şenol Güneş Türk Milli Takımı'na en parlak günlerini yaşatmış bir futbol adamıdır. En acımasız eleştiriler ona yapıldı ama o kalkıp da bir laf söylemedi.

MİLLİ TAKIM İLERİYE GİTMEDİ

Bıraktığım günden bu yana Milli Takım aynı noktada. İleriye gitmişlik, üzerine konmuşluk, yükselmişlik filan yok. Geriye de gitmedi ama onca zaman geçti. Konum olarak aynı noktadayız, bu net. Hakan konusundaki kararımı herkes saygıyla karşılamalıydı. O dönemde o kadar gol atıyorduk, ona niye saygı göstermediler? Tümer'i kadroya almayı çok istemiştim. Onu oynatamamak içimde ukde kalmıştır.Bugün olsam Hakan'ı yine Milli Takım'a almazdım.

02.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YENİ ZAFER BEKLİYORUZ

  Beşiktaş'a ikinci şok

  Sivas büyükleri altına altı

  Gökdeniz tek başına 11 puan getirdi

  Yanal: Hakan'ı bugün de millî takıma almam

  Kasımpaşa da hocasız kaldı

  Türk futbolu umut vermiyor

  Trabzonspor'da yüzler gülüyor

  4 hafta oynamadı, 3 golle geri döndü

  Cezaevi spor kulübü

  F.Bahçe başarabilir

  G. Saray liderlik kolduğunu bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri