Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe başarabilir

F.Bahçe, Devler Liginde 2. sınavına çıkıyor. Rusya şampiyonu CSKA Moskova gruptaki ilk maçında PSV'ye 2-1 yenilmesine rağmen mücadeleci ve kontrağa dayalı oynadığı futbolla yabana atılır bir takım olmadığını gösterdi. Temsilcimiz F.Bahçe ise İnter karşısında ortaya koyduğu güzel futbolu bugün Moskova'da tekrarlaması halinde sahadan istediği sonuçla ayrılmamasına bir neden yok..

Zico, rakibini günlerdir analiz etti. Zayıf ve güçlü yönlerini gördü. Oyuncularını buna göre motive edip, çalıştırdı. Kaleci Volkan'ın ve savunmanın bugün uyumlu olması halinde CSKA ataklarını tehlike olmadan savuşturabiliriz. Özellikle Önder'in kanadına Deivid ve Aurelio'nun sık sık yardıma gelip, takviye yapması şart. Önder, savunmada son haftalarda en çok baş ağrıtan futbolcu oluyor..

Kaptan Alex'in, İnter maçındaki gibi oyuna ağırlığı koyduğu taktirde hem orta saha rahatlayacak, hem de Kezman ve Deivid hücumda istediği topları alabilecek. Kezman'ın Avrupa maçlarında daha başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugün puan getirecek bir gole imza atabilirse yeniden eski güvenine kavuşmuş olacak. Ben bu maça umutla bakıyorum..

Erol DOYURAN

02.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YENİ ZAFER BEKLİYORUZ

  Beşiktaş'a ikinci şok

  Sivas büyükleri altına altı

  Gökdeniz tek başına 11 puan getirdi

  Yanal: Hakan'ı bugün de millî takıma almam

  Kasımpaşa da hocasız kaldı

  Türk futbolu umut vermiyor

  Trabzonspor'da yüzler gülüyor

  4 hafta oynamadı, 3 golle geri döndü

  Cezaevi spor kulübü

  F.Bahçe başarabilir

  G. Saray liderlik kolduğunu bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri