Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

A milliler Estonya'da

Milliler, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Norveç ile yapacağı karşılaşma öncesi yapacağı kamp için Estonya'nın başkenti Tallinn'e gitti. Mehmet Topuz'un yerine kadroya dahil edilen Denizlisporlu Yusuf Şimşek de takımla birlikte kafilede yer aldı.

A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Norveç ile yapacağı karşılaşma öncesi yapacağı kamp için Estonya'ya gitti. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, teknik heyet ve futbolcular, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Estonya'nın başkenti Tallinn'e gittiler. Terim ve futbolcular, otelde ve havalimanında yolculuk öncesi herhangi bir açıklama yapmadı.

YUSUF ŞİMŞEK DE KATILDI

Bu arada, sakatlığı bulunan Mehmet Topuz'un yerine kadroya dahil edilen Denizlisporlu Yusuf Şimşek de takımla birlikte giderken, lejyoner futbolculardan sadece Emre Belözoğlu kafilede yer aldı. Yurt dışında futbol oynayan diğer oyuncuların Estonya'da kampa katılacakları bildirildi. Milli takımı havalimanında, amigo Birol Türk bayrağı ile uğurlarken, 5-6 kişilik grup da teknik direktör Terim ve futbolcularla fotoğraf çektirdiler.

ÜLKER'İN DEV TOPU

Öte yandan, milli futbolcular Polat Renassiance Oteli'nin çıkışında Ülker'in milli takıma destek kampanyası çerçevesinde yaptırdığı ''dev top'' önünde fotoğraf çektirdiler. Bu arada, otelden çıkışlarında şiddetli lodos nedeniyle hemen otobüse binen futbolcular, daha sonra fotoğraf çekimi için otobüsten inip, fotoğraf çekimine katıldılar. Milliller, dün Estonya'da saat 19.00'da Le Coq Arena'da 15 dakikası basına açık bir idman yaptı. A Milli Takım'ın Norveç ve Bosna Hersek maçları aday kadrosununda şu oyuncular bulunuyor:

7 LEJYONER KADRODA

Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor), Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş), Yusuf Şimşek (Denizlispor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü), Emre Aşık (Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Nihat Kahveci (Villareal), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Fatih Tekke (Zenit), Serhat Niyazi Akın (Anderlecht).

13.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  A milliler Estonya'da

  Terim hocaya teşekkürler

  Fatih Tekke'li Zenit Rusya şampiyonu

  Antrenör futbolcu dövdü

  Sivas’ın zirve inadı

  Trübünler neden boş?

  F.Bahçe'de hakeme büyük öfke

  Mehmet Topuz Fener'e gitmiyor

  Ersen'in parası hâlâ gelmedi

  İglesias bugün ameliyat oluyor

  G.Saray doğru yolda


 Son Dakika Haberleri