Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray doğru yolda

G.Saray'ı Gençlerbirliği karşısında seyrederken 14 yıl önceyi hatırladım. Teknik Direktör yine Kalli'ydi. G.Saray takımı genç oyuncularla sahada öylesine inanç ve azimle mücadele ediyordu ki; seyrederken keyif veriyordu. Bu temposu ve inancı G.Saray'a o yıl 4 kupa kazandırmıştı. G.Birliği karşısındaki G.Saray Serkan, Barış, Uğur, Volkan, Arda gibi genç oyuncularla 14 yıl öncesinin G.Saray'ı nı andıran görüntüdeydi.

G.Saray kulübü bir değişim süreci başlattı. Bunun ilk adımında bazı oyuncularını gönderdi ve yeni oyuncular takıma dahil etti. İlk onbirde 7 tane yeni oyuncu vardı. Öyle takımı sil baştan yenileyip neticeyi almak kolay iş değil. Değişimin devamı devre arası sürecek. Bundan dönüş yok. Bu sürecin en olumlu sonucunu G.Birliği'ne karşı gördük.

İlk yarıda G.Saray nefis oynadı. Geri düşmesine rağmen oyun disiplinini bozmadı. Bir ara o kadar muhteşem pas yaptılar ki gerçekten keyif verdiler. Teknik Direktör Kalli bu tempoyu 90 dakikaya taşıyabilirse, 14 yıl öncesindeki gibi G.Saray bütün kupaları toplar.

Yinede her şeye rağman G.Saray lig liderliğini elinde bulunduruyor. Kötü olan UEFA kupasındaki durumu. Tabii ki değişim sürecinde bazı sancılar olacaktır. Ama G.Saray yine de grup atlayıp yoluna devam edebilecek güçte.

Kalli bazı oyuncuları değişik pozisyonlarda oynatıp başarılarını ölçüyor. Bu denemelerde bazı kazalar yaşanıyor ve gelecekte de yaşanabilir. Önemli olan bu kazaları en asgari seviyede tutup, süreci sağlıklı bir şekilde aşmak. Netice itibariyle G.Saray kulübü doğru yoldadır. Yönetim basının bazı yaygaralarına meydan vermeden, güvendiği teknik adamının arkasında sağlam durarak bu doğru hareketisağlıklı bir şekilde neticelendirmelidir.

Said OKUR

13.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  A milliler Estonya'da

  Terim hocaya teşekkürler

  Fatih Tekke'li Zenit Rusya şampiyonu

  Antrenör futbolcu dövdü

  Sivas’ın zirve inadı

  Trübünler neden boş?

  F.Bahçe'de hakeme büyük öfke

  Mehmet Topuz Fener'e gitmiyor

  Ersen'in parası hâlâ gelmedi

  İglesias bugün ameliyat oluyor

  G.Saray doğru yolda


 Son Dakika Haberleri