Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'de hakeme büyük öfke

Yönetici Mahmut Uslu, Kayserispor'a hakem hataları sonucu yenildiklerini belirterek, "5 senede 4 şampiyonluk yaşamış bir takım olarak adalet istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanlarından Mahmut Uslu, Kayserispor'a hakem hataları sonucu yenildiklerini söyledi. Uslu, şöyle konuştu: "Biz önceki haftalarda Fenerbahçe olarak bir bildiri yayınlamıştık. Bir takım şeylerin oynandığını ve bu yanlışların düzeltilmesi, adaletli bir yönetim sergilenmesi gerektiğini söylemiştik. Bu yönetim tarzı, bu anlayış, bu mantıkla, bu işlerin olmayacağını söylemiştik. Fenerbahçe, maçın 25. dakikasına kadar çok iyi oynadı. Oyuncumuza gösterilen ilgisiz bir sarı kart. Daha sonra göğüsten gelen topun ele çarpmasına hakem, seyirci bağırınca ikinci sarı karttan kırmızı kart gösteriyor. Sarı kartı bulunan Gökhan Ünal'a ise itirazlarına karşın kart göstermiyor. Bize gösterilen kırmızı kart sonrası guardımız düşüyor.

GÖKHAN'A YAZIK DEĞİL Mİ?

Bunlar herkes tarafından bilinen, fair play'e aykırı, adaletsiz yönetim örnekleri. Biz bunu her yerde söylüyoruz. Beşiktaş derbi maçı öncesi yayınladığımız basın bildirimizin ne kadar haklı olduğunu bu maçta gördük. Futbolun daha adaletli olması gerektiğini söyledik. 5 senede 4 şampiyonluk yaşamış bir takım olarak adalet istiyoruz. Gökhan Gönül, maç içerisinde sürekli tekmelere maruz kaldı. Yazık değil mi Gökhan Gönül'e hem de milli takım ile çok önemli bir sınava çıkacakken. Bu hakemleri ve neler döndüğünü çok iyi biliyoruz. 5 senede 4 şampiyonluk yaşamış bir takım olarak adalet istiyoruz. Yalnız milli takım ile federasyonculuk olmuyor. Türk futbolu, doğru dürüst yönetilmeli. Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan çok önemli bir maça yeni bir hakemi, yan hakem olarak veriyorlar. Bizim kişilerle işimiz olmaz, bizim için kurumlar önemli." dedi.

13.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  A milliler Estonya'da

  Terim hocaya teşekkürler

  Fatih Tekke'li Zenit Rusya şampiyonu

  Antrenör futbolcu dövdü

  Sivas’ın zirve inadı

  Trübünler neden boş?

  F.Bahçe'de hakeme büyük öfke

  Mehmet Topuz Fener'e gitmiyor

  Ersen'in parası hâlâ gelmedi

  İglesias bugün ameliyat oluyor

  G.Saray doğru yolda


 Son Dakika Haberleri