Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mehmet Topuz Fener'e gitmiyor

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz'un transferi ile ilgili basında yer alan haberlerin ise tamamen asılsız olduğunu söyledi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Mamur, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında üstün bir oyun sergileyerek 3 puanı almayı fazlasıyla hak ettiklerini, hakem hatalarının daha çok Kayserispor aleyhine olduğunu ifade ederek, ''Maçın hakemi, Fenerbahçe'nin 1 kez hakkını yediyse, bizim 9 kez hakkımızı yedi. Semih'in attığı gol ofsayttı. Gökhan 2 kez gole giderken haksız yere ofsayt kararıyla durduruldu'' dedi.

Mamur, Fenerbahçe yönetimiyle iyi bir diyalogları olduğunu ve kendilerini en iyi şekilde misafir ettiklerini, Mehmet Topuz'un transferi ile ilgili basında yer alan haberlerin ise tamamen asılsız olduğunu kaydederek 'Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye Ocak ayında transfer edileceği haberler asılsız. Mehmet Topuz'un transferiyle ilgili haberlere artık gülüp geçiyorum, cevap vermiyorum. Fenerbahçe'yi yenen takımımı kutluyorum'' diye konuştu.

13.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  A milliler Estonya'da

  Terim hocaya teşekkürler

  Fatih Tekke'li Zenit Rusya şampiyonu

  Antrenör futbolcu dövdü

  Sivas’ın zirve inadı

  Trübünler neden boş?

  F.Bahçe'de hakeme büyük öfke

  Mehmet Topuz Fener'e gitmiyor

  Ersen'in parası hâlâ gelmedi

  İglesias bugün ameliyat oluyor

  G.Saray doğru yolda


 Son Dakika Haberleri