Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trübünler neden boş?

G.Saray'da liderliği korumanın sevinci yaşanıyor. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, G.Birliği karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu; maçlara ilgi göstermeyen taraftarların zaman içinde takımlarını desteklemeye geleceğine inandığını söyledi.

Gençlerbirliği'ni 3-2 yenen Sarı-Kırmızılılarda alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu; maça ilgi göstermeyen taraftarların zaman içinde takımlarını desteklemeye geleceğine inandığını söyledi. Adnan Sezgin, UEFA Kupası'nda Helsingborg karşısında aldıkları yenilginin şokunu üzerlerinden atamadıklarını belirterek, şunları söyledi:

HAKEMLER DİKKATLİ OLMALI

''O maçın havasından kurtulup lig maçına konsantre olmak kolay değil. Maçın hemen başında gol yememize rağmen çok iyi bir mücadele ortaya koyduk ve kazandık; ancak soyunma odasında Lincoln'ün ayağını gördüm. Bu kadar tekme yiyen bir oyuncunun nasıl oynayacağını merak ediyorum. Hakemlerin oyuncuların sağlığını ön planda tutması lazım. Onun için biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Ayrıca bu maçta daha fazla seyircimiz olabilirdi. İyi gittiğimiz takdirde taraftarımız hep yanımızda olacaklardır. Biz taraftarımızla bir bütünüz. Onların desteğini arkamızda hissettiğimizde koyduğumuz hedeflere daha kolay ulaşacağız.''

Sivas şampiyon olursa sevinirim

Galatasaraylı futbolculardan Servet, ligin en az gol yiyen defansı olduklarını belirterek, "Yediğimiz goller çok basit hatalardan. Daha dikkatli olmalıyız" dedi. Servet, ayrıca, eski takımı Sivasspor'un başarılı bir grafik çizdiğini; kendilerinin şampiyon olamamaları durumunda Sivasspor'un şampiyon olmasını istediğini söyledi. Galatasaray'ın ilk iki golünü atan Mehmet Topal ve Serkan Çalık ise, yedek olmalarına rağmen çok iyi çalıştıklarını ve şans verildiği takdirde bunu en iyi şekilde değerlendirdiklerini kaydettiler.

13.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  A milliler Estonya'da

  Terim hocaya teşekkürler

  Fatih Tekke'li Zenit Rusya şampiyonu

  Antrenör futbolcu dövdü

  Sivas’ın zirve inadı

  Trübünler neden boş?

  F.Bahçe'de hakeme büyük öfke

  Mehmet Topuz Fener'e gitmiyor

  Ersen'in parası hâlâ gelmedi

  İglesias bugün ameliyat oluyor

  G.Saray doğru yolda


 Son Dakika Haberleri