Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FIFA'DA 16. SIRAYA ÇIKTIK

2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinin kuraları 25 Kasım'da Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Duban şehrinde çekilecek. Son Norveç ve Bosna-Hersek galibiyetleriyle birlikte FIFA klasmanında 12 sıra birden yükselen Türkiye, kura çekimine 2. torbadan girmeye hak kazandı..


David Platt: Türk Millî Takımı Avrupa Şampiyonu olursa kimse şaşırmasın

İngiltere Milli Takımı'nın unutulmaz eski futbolcularından David Platt, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olması durumunda buna kimse

Beraberliği düşünen yenilir

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Kimse oraya beraberlik için gitt


  Efes Avrupa'da 3, F.Bahçe 4. sırada

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde 2007-2008 sezonunun 5. hafta maçlarını da Türk ekipleri 2 galibiyetle kapatırlarken, bu ekiplerinden ilk deplasman galibiyetini elde eden Efes Pilsen, (B) Grubu'nda 8 puan ve averajla 3. sıraya yükseldi.


   Hamza, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3. güreşçisi

Avrupa, Dünya ve olimpiyat şampiyonu Hamza Yerlikaya, FILA (Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği) tarafından açıklanan tüm zamanların en iyi 100 güreşcisi listesinde üçüncü sırada yer aldı.


  Süreyya Ayhan: Linç kampanyası başlattılar

Milli atlet Süreyya Ayhan Kop, eşi ve kendisi hakkında başlatılan linç kampanyasıyla ilgili gerçekleri gözler önüne sereceklerini söyledi.


  Sevinmeyi bilmiyoruz



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri