Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beraberliği düşünen yenilir

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Kimse oraya beraberlik için gittiğimizi zannetmesin" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 25 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacakları Trabzonspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman sonunda basın mensuplarına açıklamada bulunan Alman çalıştırıcı, çarşamba gününden itibaren Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, ''İyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Takım içinde güzel bir havamız var'' dedi.

NAMAĞLUP GİDİYORUZ

Ligde normal bir şekilde yollarını devam edebilmek için Trabzonspor maçına hazır olmaya çalıştıklarını vurgulayan Feldkamp, nasıl bir sonuç beklediğinin sorulması üzerine, ''Hiçbir teknik direktör bir maça çıkarken beraberliğe oynayacaklarını söylemez. Namağlup gidiyoruz ve beraberliklerimiz var. Tabii ki beraberliğe oynarsanız mağlup olmanız çok ihtimal. Kimse de beraberlik için oraya gittiğimizi zannetmez'' cevabını verdi.

LİNCOLN OYNAYACAK

Galatasaray'ın yoğun maç trafiğine girecek olmasıyla ilgili bir soru üzerine ise Feldkamp, ''Benim için şu anda tek maç, pazar günü yapacağımız Trabzonspor karşılaşması. O mücadelenin ardından durumumuzu gözden geçirip, diğer maçlara bakabiliriz'' demekle yetindi. Feldkamp, hafta içinde antrenmanda Hakan Şükür'le çarpışan Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün oynayacak duruma geldiğini de söyledi.

24.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FIFA'DA 16. SIRAYA ÇIKTIK

  David Platt: Türk Millî Takımı Avrupa Şampiyonu olursa kimse şaşırmasın

  Beraberliği düşünen yenilir

  F.Bahçe-Ankara

  Efes Avrupa'da 3, F.Bahçe 4. sırada

  Hamza, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3. güreşçisi

  Süreyya Ayhan: Linç kampanyası başlattılar

  Sevinmeyi bilmiyoruz


 Son Dakika Haberleri