Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süreyya Ayhan: Linç kampanyası başlattılar

Milli atlet Süreyya Ayhan Kop, eşi ve kendisi hakkında başlatılan linç kampanyasıyla ilgili gerçekleri gözler önüne sereceklerini söyledi.

Halen ABD'de bulunan Süreyya Ayhan Kop, yaptığı açıklamada, bir hafta içinde eşi ile birlikte Türkiye'ye geleceklerini belirterek, bütün gerçekleri kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

Milli atlet, Ankara'da yapacakları basın toplantısında, haklarında çıkartılan asılsız iddialara cevap vereceklerini belirterek, ''Tarafımıza başlatılan linç kampanyasıyla ilgili gerçekleri gözler önüne sereceğim. Kredi kartı ile doping maddesi aldığımız iddiaları tamamen iftiradır. Basın toplantısında her şeyi açıklayacağım'' diye konuştu. Süreyya Ayhan Kop, şunları söyledi:

''Basında çıkan bir habere göre eşim ve benim ABD'de kredi kartlarımızla bir eczaneden doping maddesi aldığımız iddia edilmektedir. Bu haberin tamamı gerçek dışıdır. Böyle bir haber WADA (Dünya Anti Doping Ajansı) tarafından kesinlikle doğrulanmayacaktır. Bize karşı olan linç kampanyası halen devam etmektedir. Bir hafta sonra ülkemize döndüğümüzde kamuoyuna tüm gerçekleri anlatacağız.''

24.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FIFA'DA 16. SIRAYA ÇIKTIK

  David Platt: Türk Millî Takımı Avrupa Şampiyonu olursa kimse şaşırmasın

  Beraberliği düşünen yenilir

  F.Bahçe-Ankara

  Efes Avrupa'da 3, F.Bahçe 4. sırada

  Hamza, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3. güreşçisi

  Süreyya Ayhan: Linç kampanyası başlattılar

  Sevinmeyi bilmiyoruz


 Son Dakika Haberleri