Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FIFA'DA 16. SIRAYA ÇIKTIK

2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinin kuraları 25 Kasım'da Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Duban şehrinde çekilecek. Son Norveç ve Bosna-Hersek galibiyetleriyle birlikte FIFA klasmanında 12 sıra birden yükselen Türkiye, kura çekimine 2. torbadan girmeye hak kazandı..

2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinin kuraları, 25 Kasım Pazar günü, şampiyonaya evsahipliği yapacak Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Duban kentinde çekilecek. FIFA klasmanında 12 sıra birden yükselerek 16. sıraya çıkan Türkiye, kura çekimine 2. torbadan girmeye hak kazandı. Kura çekimi için düzenlenecek törende Türkiye'yi, Futbol Federasyonu'nu Başkanvekili Affan Keçeci, Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Berktaş, Genel Sekreter Lutfi Arıboğan ve Genel Sekreter Vekili Metin Kazancıoğlu temsil edecek. Heyet bugün 17.55'te Durban'a hareket edecek.

TÜRKİYE 16. SIRAYA YERLEŞTİ

Öte yandan Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), kasım ayı dünya sıralamasını açıkladı. Türkiye, (A) Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası eleme grubundan 2. olarak finallere gitmeye hak kazanmasının ardından 12 sıra birden yükselerek 16. sıraya yerleşti. Elemelerde Türkiye'nin bulunduğu (C) Grubu'nun lideri Yunanistan, 3 sıra çıkarak 11. sırada yer alırken, finallere gidemeyen Norveç 7 sıra birden düşerek 28. sırada yer aldı. Arjantin, FIFA sıralamasında bu ay da liderliğini sürdürürken ekim ayındaki ilk 3 sıra bu ay da değişmedi ve Arjantin'i Brezilya ile İtalya izledi.

24.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FIFA'DA 16. SIRAYA ÇIKTIK

  David Platt: Türk Millî Takımı Avrupa Şampiyonu olursa kimse şaşırmasın

  Beraberliği düşünen yenilir

  F.Bahçe-Ankara

  Efes Avrupa'da 3, F.Bahçe 4. sırada

  Hamza, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3. güreşçisi

  Süreyya Ayhan: Linç kampanyası başlattılar

  Sevinmeyi bilmiyoruz


 Son Dakika Haberleri