Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

David Platt: Türk Millî Takımı Avrupa Şampiyonu olursa kimse şaşırmasın

İngiltere Milli Takımı'nın unutulmaz eski futbolcularından David Platt, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olması durumunda buna kimsenin şaşırmaması gerektiğini söyledi.

Antalya'da başlayan Beko Classıc 2007 Golf Turnuvası'na katılan David Platt, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Platt, ''Avrupa Futbol Şampiyonası'nda birbirine denk 16 takım mücadele edecek. Bu şampiyonada her takımın şampiyon olma şansı var. Türkiye şampiyon olursa da kimse şaşırmasın'' dedi.

TUNCAY YENİ ALIŞIYOR

Platt, bu yıl İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı'nın şansızlıklar yaşadığına işaret ederek, ''Tuncay'ı Fenerbahçe'de oynarken tanıyordum. Kendisi çok başarılı bir futbolcu. Bu sezon başında sakatlandı. Tuncay yeni bir ülkeye geldi. Uyum sorunu var. İnanıyorum ki Tuncay gelecek yıl İngiltere'de çok başarılı olacaktır. Tuncay, oynadığı futbolla çok ses getirecektir'' diye konuştu. Platt, Antalya'daki golf turnuvasına katıldığı için de mutlu olduğunu, Antalya'nın muhteşem tesislere sahip olduğunu belirtti

24.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FIFA'DA 16. SIRAYA ÇIKTIK

  David Platt: Türk Millî Takımı Avrupa Şampiyonu olursa kimse şaşırmasın

  Beraberliği düşünen yenilir

  F.Bahçe-Ankara

  Efes Avrupa'da 3, F.Bahçe 4. sırada

  Hamza, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3. güreşçisi

  Süreyya Ayhan: Linç kampanyası başlattılar

  Sevinmeyi bilmiyoruz


 Son Dakika Haberleri