Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Serkan: Ailem artık G.Saray'ı tutuyor

Trabzon'daki derbide maçın tek golünü atarak Galatasaray'a liderlik koltuğunu geri getiren genç futbolcu Serkan Çalık, ''Ailem Trabzonsporlu. Ben Galatasaray'a geldikten sonra Galatasaray'ı da tutuyorlar'' şeklinde konuştu.

Serkan, Trabzonspor'un plaka numarası olan 61 numaralı formayı giymesini ailesinin istediğini belirterek, ''Ailem Trabzonsporlu. Ben Galatasaray'a geldikten sonra Galatasaray'ı da tutuyorlar'' şeklinde konuştu.Serkan Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ağabeylerimiz 'Trabzon'da deplasmanda maçlar zor oluyor' diyorlardı. Öyle de oldu. Trabzon'da ilk maçımdı. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Hoca bana bu maçta şans tanıdı. Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım. Erken çıkış bulmadım. Bu sezon UEFA, kupa ve lig maçlarıyla 20 maç geride kaldı. Demek nasip bugüneydi.''

Trabzon'un iddiası

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, penaltılarının verilmediğini iddia etti. Galatasaray karşısında 'galibiyeti kaçırdık' demediğini ifade eden Kafkas, ''Ancak TV'de izleyip de kırmızı kart gören oyunculara ceza vermeyen federasyonun, maçın CD'sini izleyip bu penaltının neden verilmediğini açıklaması lazım'' dedi.

27.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'in İnter mesaisi

  Zico'nun Avrupa karnesi başarılı

  Cem Deda'ya büyük tepki

  Mehmet'li Jazz galip

  Serkan: Ailem artık G.Saray'ı tutuyor

  ‘Devlet Sporcusu’ kanun taslağı TBMM'ye sunuldu

  Şampiyon başkan

  Galatasaray’ın koltuk sevdası

  Kalli işi biliyor


 Son Dakika Haberleri