Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Herkes güçlü

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 13. Avrupa Şampiyonası Finalleri kura çekimiyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, ''Portekiz son Avrupa Şampiyonasının finalisti ve zor bir rakip. Çek'ler grupları çok iyi geçti. İsviçre hem iyi bir takım, hem ev sahibi. Bu onlar için büyük bir avantaj'' dedi.


Hasan Şaş özür diledi

Tecrübeli futbolcu, kırmızı kart sonrası tartıştığı menajer Turgun'dan özür diledi. Turgun, kendisinin ve futbolcu arkadaşlarının tecrübeli oyuncuyu b

Beşiktaş'ın kredisi bitti

Zirve yarışında G.Saray ve Sivas'ın puan kaybettiği haftada Beşiktaş'ın Çaykur Rize'ye takılması camiada üzüntüye yolaçtı. Teknik Direktör Ertuğrul Sa


  Sivas, liderlik için F.Bahçe-G.Saray derbisini bekliyor

Süper Ligi'nin flaş takımlarından Sivasspor, pazar günü Ankaraspor'a yenilerek lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde kaldı.


  Carlos: Milli takıma geri dönerim

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, Brezilya'nın Globo Televizyonu'na yaptığı açıklamada, Brezilya Milli Takımı'na dönmek istediğini belirterek, ''Deneyimim ve rahatlığımla yardım edebilirim'' dedi.


  İspanyol basını Kerem'i alkışladı

İspanya 1. Basketbol Ligi'nin (ACB) güçlü ekiplerinden Real Madrid'in formasını güyen Türk basketbolcu Kerem Tunçeri, Grupo Begar Leon karşısında gösterdiği performanstan dolayı İspanyol basınından övgü aldı.


  Magic'i yine Hidayet taşıdı

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği ve sezona iyi başlayan Orlando Magic, deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 104-97 yenerken, milli basketbolcu maçı 14 sayıyla tamamladı.


  2008'in resmî topu Adidas'tan

UEFA Euro 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın resmi maç topu "EUROPASS", adidas ve UEFA tarafından İsviçre'nin Luzern kentinde gerçekleştirilen törenle tüm dünyaya tanıtıldı.


  Capello İstanbul'dan memnun ayrıldı

Fenerbahçe Kongresi için İstanbul'a gelen ünlü teknik adam Capello Türkiye'den ayrıldı.


  Haftanın en kârlısı Fenerbahçe


  Kalli'nin yanlışı


  Anlamak zor..



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri