Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Anlamak zor..

Bu Beşiktaş’ı anlamak ta, anlatmak ta zor. En kötü zamanında Marsilya’yı yen, sonra gel ligde son sıralardaki Rize'ye takıl. Üstelik Sivas ve G.Saray’ın puan kaybettiği bir haftada rakiplerine yaklaşma şansın varken.

Taraftarının desteği ve baskılı oyuna rağmen Rizespor Baki ve Rüştü’nün ortak hatası ile öne geçti. Delgado attığı muhteşem golle beraberliği sağladı ama puan kaybını önleyemedi. Kapanan takımlara karşı zorlanan Beşiktaş'ta Nobre ve Bobo'nun etkisizliğine, Mehmet Sedef’ in de yetersizliği eklenince 2. bir gol kaydına muvaffak olunamadı.

Kaleye şut atmayan, korner ve frikikleri etkili kullanamayan bir takım nasıl gol atacaktı ki zaten. Tello’nun eksikliği fazlasıyla hissedilirken, Batuhan ve İbrahim Akın değişiklikleri yerine Higuain oyuna alınabilirdi. Ertuğrul Sağlam’ı eleştirmek için belki erken ama şu açığa çıktı ki, oyuna müdahelelerde geç kalıyor. Takım oyun disiplininden koptuğu zamanlarda gerekli uyarıları yapmıyor, ya da uyarıları dikkate alınmıyor. Türkiye Kupasında Rize'den kontratak golü yiyen Beşiktaş, lig mücadelesinde de aynı şekilde gol yiyorsa burada biraz düşünmek lazım.

Cuma günkü Bursa maçı Beşiktaş’ın şampiyonluktaki iddiasını ortaya koyacak. Kaybedilirse işler zora girecek, kazanılırsa belki bu haftaki kayıp telafi edilebilir. Bu arada hakem Zafer Önder İpek’e bir sorum var. Avantaj kuralı nedir, hangi hallerde kullanılır? Bunu öğrenmek ve bilmek istiyoruz.

Nidai PAKSOY

04.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Herkes güçlü

  Hasan Şaş özür diledi

  Beşiktaş'ın kredisi bitti

  Delgado: Karamsar olmayalım

  Sivas, liderlik için F.Bahçe-G.Saray derbisini bekliyor

  Carlos: Milli takıma geri dönerim

  İspanyol basını Kerem'i alkışladı

  Magic'i yine Hidayet taşıdı

  2008'in resmî topu Adidas'tan

  Capello İstanbul'dan memnun ayrıldı

  Haftanın en kârlısı Fenerbahçe

  Kalli'nin yanlışı

  Anlamak zor..


 Son Dakika Haberleri