Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ın kredisi bitti

Zirve yarışında G.Saray ve Sivas'ın puan kaybettiği haftada Beşiktaş'ın Çaykur Rize'ye takılması camiada üzüntüye yolaçtı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Artık ligde puan yitirme kredimiz kalmadı. Kalan 3 maçta puan kaybetmemeliyiz. Bursa'yı evinde yenerek kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz'' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor karşısında özellikle gol yollarında başarılı olamadıklarını ve kendileri için önemli 2 puanı yitirdiklerini söyledi. Sağlam, sıkıntılı bir dönemin ardından Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Olympique Marsilya galibiyetlerinden sonra Çaykur Rizespor'u da yenip, bundan sonra yapacakları Bursaspor ve FC Porto maçları için moral depolamak istediklerini ifade ederek, ''Kazanmak için birçok şeyi yaptık, ama en önemli unsur olan golü bulmakta zorlandık'' dedi.

SON 3 MAÇI KAZANMALIYIZ

Artık ligde puan yitirme kredilerinin kalmadığını dile getiren Ertuğrul Sağlam, ''Kalan 3 karşılaşmada puan kaybına uğramamamız gerekiyor. Artık Bursaspor maçına iyi hazırlanıp, burada kaybettiğimiz puanları orada almak istiyoruz'' dedi. Sağlam, oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirterek, ''Golü bulamadık, golü bulmak için çok araştırdık. Ama rakip kalecinin iyi olması, kısmetsizlik ve beceriksizlik gol bulmamızı engelledi'' şeklinde konuştu.

SAKAT SAKAT OYNADILAR

Rakiplerinin puan yitirdiği bir haftada kendileri için güzel bir fırsatı kaçırdıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, gol konusunda biraz daha çalışmaları gerektiğini kaydetti. Sağlam, sakatlıktan yeni çıkan İbrahim Toraman ve Koray ile ilgili bir soruya, ''İbrahim Toraman'ın, Marsilya maçında beline aldığı darbe nedeniyle sıkıntısı vardı. Antrenmanlara da katılamadı. Sağolsun fedakarlık yaptı ve ağrılı ağrılı oynadı. Koray da aynı şekilde sakattı. Yine de iyi idare ettiler. İkisi de ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydu'' diye cevap verdi.

04.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Herkes güçlü

  Hasan Şaş özür diledi

  Beşiktaş'ın kredisi bitti

  Delgado: Karamsar olmayalım

  Sivas, liderlik için F.Bahçe-G.Saray derbisini bekliyor

  Carlos: Milli takıma geri dönerim

  İspanyol basını Kerem'i alkışladı

  Magic'i yine Hidayet taşıdı

  2008'in resmî topu Adidas'tan

  Capello İstanbul'dan memnun ayrıldı

  Haftanın en kârlısı Fenerbahçe

  Kalli'nin yanlışı

  Anlamak zor..


 Son Dakika Haberleri