Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

IBF zirvesine katıldı, Dubai'den işi kaptı

MÜSİAD üyesi Tamer İnşaat, 11. Uluslar arası İş Forumu kapsamında gittiği Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) Dubai'nin büyük bir inşaat firmasıyla yaklaşık 50-60 milyon euroluk iş bağlantısı yaptı.

MÜSİAD Genel İdare Kurulu'nun Konya'da düzenlenen toplantısında BAE emirliklerinden Dubai'da yapılan IBF toplantısıyla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandıran Tamer İnşaat'ın Genel Müdürü Ekrem Tamer, görüşme yaptıkları Dubaili firmanın ismini vermezken, bu firmanın Dubai'nin en büyük inşaat şirketlerinden biri olduğunu vurguladı. Dubaili şirketin önümüzdeki dönemde 4 yeni otelin yapımına başlayacağını ifade eden Tamer, bu otellerin çelik inşaat kalıplarını kendilerinin vereceğini kaydetti. Tamer, bu iş bağlantısı ile Dubai'ye gönderecekleri çelik kalıpların parasal büyüklüğünün yaklaşık 50-60 milyon euro olacağını söyledi.

İnşaat sektörü açısından en yoğun pazarın Rusya'nın olduğunu öne süren Ekrem Tamer, "Şu anda inşaat piyasasının en hızlı geliştiği ülke Rusya. Çok ciddi talep var. Bizin en iyi iş yaptığımız ülkeler Rusya, Irak ve Bulgaristan. Dubai'den de umutluyuz. IBF zirvesinde bahsedildi, 2015 yılına kadar inşaat alanında 750 milyar dolarlık bir yatırım öngörülüyor" dedi.

Yeni Asya / KONYA

11.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Malî dengeler düzelmedi

  Yüksek faiz üretime engel

  Zam sağanağı devam ediyor

  Petkim’e 10 milyar dolarlık yatırım

  Ayıplı mal satana ağır ceza

  Sanayi üretimi yüzde 7.9 arttı

  Kriz sonrası en düşük büyüme

  Yeni sondaj makinaları geliyor

  Gaziantepli sanayici kargo seferi istiyor

  Emekli aylıkları bayramdan önce

  IBF zirvesine katıldı, Dubai'den işi kaptı

  Turkcell, Suriyeli şirkete talip


 Son Dakika Haberleri