Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tamam mı, devam mı?

Beşiktaş, Şampiyonlar Liginde bugün deplasmanda karşılaşacağı Porto'yu yenerek gruptan çıkmayı hedefliyor. Galibiyetten başkan şansı olmayan siyah-beyazlılar, Porto'ya yenildiği veya rakibiyle berabere kaldığı takdirde Avrupa'ya veda edecek.


Gözler Tello'ya çevrildi

Portekiz'in Sporting Lizbon takımında oynarken Porto'ya serbest vuruştan bir gol atan Şilili futbolcu Tello, Porto önünde bu defa Beşiktaş'ın başarısı

Ertuğrul Sağlam rekora göz dikti

Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam da gözünü siyahbeyazlı takıma en fazla puan kazandıran teknik direktör rekoruna dikti.


  Sivas inandı, başardı

Denizlispor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğunu G.Saray'dan devralan kırmızı-beyazlı ekibin başkanı Mecnun Otyakmaz, "Ligi mümkün olduğu kadar en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu şampiyonluk da olabilir, Avrupa Kupaları da olabilir" dedi.


  Albayrak: Kesin aday değilim

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, genel kurulda aday olmayacağı yönündeki kararının kesin olduğunu, bu saatten sonra kararını değiştirip yeni bir kararla Trabzonspor taraftarının, delegesinin karşısına çıkmak istemediğini söyledi.


  Ankaragücü FIFA'ya gidiyor

Ankaragücü, Kasımpaşa maçında elle atıldığını iddia ettikleri gol için FIFA'ya gidiyor.


  Rüştü'nün yeğeni kazada öldü

Milli takımın ve Beşiktaş'ın kalesini koruyan Rüştü Reçber'in kendisiyle aynı adı taşıyan amcasının oğlu, Antalya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.


  G.Saray taraftarı 50 koltuk kırdı

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli ekibin Galatasaray ile yaptığı derbi maçın ardından, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı-kırmızılı takımın taraftarlarının bulundukları tribünde oluşan hasarı açıkladı.


  Bülent Uygun hayat kurtardı

Sivas'ta kaldığı otelin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan kişiyi, caddeden otomobili ile geçerken olayı gören Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, çatıya çıkarak ikna etti


  Erol Doyuran ödülünü aldı

Türkiye'nin ve İstanbul'un tanıtımına büyük katkılar sağlayan ve Türk Atletizminin gelişmesinde önemli yeri olan 29. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu’nun “Basın Teşvik Ödülleri” sahiplerini buldu.


  Yeni lider Sivas



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri