Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gözler Tello'ya çevrildi

Portekiz'in Sporting Lizbon takımında oynarken Porto'ya serbest vuruştan bir gol atan Şilili futbolcu Tello, Porto önünde bu defa Beşiktaş'ın başarısı için ter dökecek.

Beşiktaş ile Porto arasındaki karşılaşma siyah-beyazlı takımın Şilili futbolcusu Tello için de ayrı bir önem taşıyor. Siyah-beyazlı ekibin Portekiz'in Sporting Lizbon takımından sezon başında transfer ettiği Tello, geçen sezon eski takımı forması altında Porto'ya Estadio Do Dragao'da serbest vuruştan bir gol atmıştı. Uzun bir aradan sonra Portekiz'de Beşiktaş formasıyla görev yapacak Tello, Porto karşısında siyah-beyazlı takımın başarısı için ter dökecek.

MAÇIN FAVORİSİ PORTO

Tello, Porto'nun iyi ve güçlü bir takım olduğunu belirterek, ''Porto, salı günkü maçta favori. Biz de gruptaki durumumuzu bu noktaya getirdiysek şansımız var. Şansımızı sonuna dek zorlayacağız'' diye konuştu.

DEPLASMANDA BAŞARISIZ

Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez mücadele eden ve şu ana kadar deplasmanda 11 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, aldığı 9 yenilgi nedeniyle Portekiz'deki final niteliğindeki karşılaşma öncesi endişe meydana getiriyor. ''Devler Ligi''ndeki 11 dış saha maçında 9 yenilgi alan ''Kara kartallar'', şu ana kadar deplasmanda sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşayabildi. Beşiktaş, 1 deplasman maçında ise beraberlik alıp toplamda sadece 4 puan toplayabildi. Siyah-beyazlı ekip, deplasmanda yaptığı 11 maçta 7 gol atarken, kalesinde 34 gol gördü.

AVRUPA'DA 125 MAÇ OYNADI

''Kara Kartallar'', bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 125 maçta, 40 galibiyet, 58 yenilgi, 27 de beraberlik aldı. Avrupa'da, bugüne kadar rakip fileleri toplam 145 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 192 gol gördü. Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

11.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tamam mı, devam mı?

  Gözler Tello'ya çevrildi

  Ertuğrul Sağlam rekora göz dikti

  Gökdeniz 5 hafta sonra ağları sarstı

  Sivas inandı, başardı

  Albayrak: Kesin aday değilim

  Ankaragücü FIFA'ya gidiyor

  Rüştü'nün yeğeni kazada öldü

  G.Saray taraftarı 50 koltuk kırdı

  Bülent Uygun hayat kurtardı

  Erol Doyuran ödülünü aldı

  Yeni lider Sivas


 Son Dakika Haberleri