Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Albayrak: Kesin aday değilim

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, genel kurulda aday olmayacağı yönündeki kararının kesin olduğunu, bu saatten sonra kararını değiştirip yeni bir kararla Trabzonspor taraftarının, delegesinin karşısına çıkmak istemediğini söyledi.

Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce kararını verdiğini, yeni gelecek yönetimin Trabzonspor'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını dilediğini belirterek, ''Neden aday olmadığımız konusu uzun mesele. Bu saatten sonra kararımı değiştirip yeni bir kararla Trabzonspor taraftarının karşısına çıkmak istemiyorum. İleride zaman zemin müsait olursa hizmet ederiz. Hizmet de sadece başkanlıkla ilgili değil'' dedi.

KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM

Albayrak, kimseye bir kırgınlığının olmadığını kaydederek, ''Niye kırgın olacağım. Öncelikle bizi ezici çoğunlukla yönetime getiren delegelere, Trabzonspor taraftarına, camiasına, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ama tabii ki şehirde eksiklerimiz var. Birlik ve beraberlik kongre zamanı değil her zaman olmalı. Bizler, çalıştığımız süreçte bunu göremedik maalesef. Camiamızda hazımsız insanlar var. Delegenin seçtiği insanları herkes hazmetmeli, sindirmeli'' diye konuştu.

YENİ STADIN TAKİPÇİSİYİM

Stat projesinin Trabzonspor'un 100 yıllık projesi olduğunu belirten Albayrak, bu proje için ilk adımı attıklarını ve projenin takipçisi olacaklarını kaydetti. Albayrak, benzin istasyon projesiyle Trabzonspor'a 15 yılda 60 milyon YTL kaynak sağlanacağını da belirtti.

11.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tamam mı, devam mı?

  Gözler Tello'ya çevrildi

  Ertuğrul Sağlam rekora göz dikti

  Gökdeniz 5 hafta sonra ağları sarstı

  Sivas inandı, başardı

  Albayrak: Kesin aday değilim

  Ankaragücü FIFA'ya gidiyor

  Rüştü'nün yeğeni kazada öldü

  G.Saray taraftarı 50 koltuk kırdı

  Bülent Uygun hayat kurtardı

  Erol Doyuran ödülünü aldı

  Yeni lider Sivas


 Son Dakika Haberleri