Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas inandı, başardı

Denizlispor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğunu G.Saray'dan devralan kırmızı-beyazlı ekibin başkanı Mecnun Otyakmaz, "Ligi mümkün olduğu kadar en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu şampiyonluk da olabilir, Avrupa Kupaları da olabilir" dedi.

Sivasspor'u birinci lige taşıyan başkan olarak tarihe geçen Mecnun Otyakmaz, 3 sezondur birinci ligde mücadele eden takımını zirveye çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Anadolu takımlarından Sivasspor'un başkanlığına 7 Mayıs 2004 tarihinde seçilen Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'a önemli başarılar kazandıran başkan olarak tarihe geçti. Otyakmaz'ın başkanlığında başarılı bir dönem geçiren Sivasspor, tesisleşme, kurumsallaşma, altyapı gibi konularda da önemli gelişme kat etti.

TAKIMI 2. LİGDEN ALDI

Sivasspor'un Otyakmaz dönemindeki en önemli başarısı, 2004-2005 futbol sezonunda teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde İkinci Lig (A) Kategorisi'ndeki şampiyonluk oldu. Sivasspor, ikinci ligi 74 puanla şampiyon olarak tamamlayarak tarihinde ilk kez birinci lige çıktı. Sivasspor camiasına, kırmızı beyazlı ekibin kurulduğu 1967 yılından itibaren ilk kez birinci lige çıkma sevincini yaşatan Otyakmaz ve ekibi, bu sezon (2007-2008) da takımını Turkcell Süper Lig'in zirvesine taşıyarak önemli bir başarıya imza attı.

ZİRVE YOLCULUĞU

Birinci ligdeki ilk sezonunu 8'inci, ikinci sezonunu 7'nci sırada tamamlayan, üçüncü sezonunda ise teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde başarılı bir grafik çizen Sivasspor'un kulüp başkanı Otyakmaz, takımı ilk kez birinci ligde liderlik koltuğuna oturtan başkan olarak da tarihe geçti. Kısıtlı imkanlarla, kadro yapısıyla Turkcell Süper Lig'de başarılı bir performans sergileyen Sivasspor, bu sezon Otyakmaz'ın başkanlığında, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde, 15 hafta sonu itibariyle Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'u geride bırakarak 34 puanla zirveye yerleşti.

BAŞARIDA HERKESİN PAYI VAR

Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada, başarılarında yönetimden teknik heyete, futbolculardan taraftara kadar herkesin büyük katkısı olduğunu belirterek, bu başarının tesadüf olmadığını kaydetti. Başarının devamı için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydeden Otyakmaz, ''Ligi mümkün olduğu kadar en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu şampiyonluk da olabilir, Avrupa kupaları da olabilir. Başarı bize mutluluk verecektir'' dedi.

11.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tamam mı, devam mı?

  Gözler Tello'ya çevrildi

  Ertuğrul Sağlam rekora göz dikti

  Gökdeniz 5 hafta sonra ağları sarstı

  Sivas inandı, başardı

  Albayrak: Kesin aday değilim

  Ankaragücü FIFA'ya gidiyor

  Rüştü'nün yeğeni kazada öldü

  G.Saray taraftarı 50 koltuk kırdı

  Bülent Uygun hayat kurtardı

  Erol Doyuran ödülünü aldı

  Yeni lider Sivas


 Son Dakika Haberleri