Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Kardeşlik pekişecek

TBMM Başkanı Köksal Toptan bayram mesajında “Bayram vesileyle milletimiz bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularını pekiştirecektir” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, “Bu güzel bayram günlerinin bilhassa acıyla yoğrulan coğrafyalara huzur, kanayan yaralara merhem, mahzun gönüllere neşe getirmesi en büyük temennimizdir” dedi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan bayram mesajında “Bayram vesileyle milletimiz bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularını pekiştirecektir” dedi. Doğunun ve batının ortasında kendine özgü kültürü, geleneği ve birikimiyle adeta bir yıldız gibi parlayan Türkiye’nin, her geçen gün daha güçlü, daha güvenli ve daha demokrat bir ülke haline geldiğini ifade eden Toptan, ülkeyi böylesine güçlü kılan özelliklerin, büyük medeniyet geleneği, derin kültürel varlığımız ve manevî değerler olduğunu bildirdi.

Kalpler birleşiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, “Bu güzel bayram günlerinin bilhassa acıyla yoğrulan coğrafyalara huzur, kanayan yaralara merhem, mahzun gönüllere neşe getirmesi en büyük temennimizdir” dedi. Diyanet İşleri Başkanı mesajında Ali Bardakoğlu da, bayram namazlarının topluca, yan yana ve omuz omuza büyük bir coşku ile kılınmasının, bayramın aynı zamanda birleşme ve bütünleşme demek olduğunu anlattığını kaydetti.

Huzur getirsin

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ise mesajında, “Yoksulların, kimsesizlerin, yaşlıların ve hastaların hatırlandığı, birlik ve beraberlik ruhunun bizleri birbirimize yakınlaştırdığı, bayramın bereketinden ve verdiği mutluluktan herkesin payını aldığı bir toplum olma yolunda her bayram bizlere sunulmuş bir fırsattır” dedi. MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Bolat da, “Kurban Bayramının, toplumsal birlik, kardeşlik, huzur ve ekonomik refah artışının müjdecisi” olması temennisinde bulundu.

20.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hacılar şeytan taşladı

  Kardeşlik pekişecek

  Liderlerin bayram programı

  Yargıtayda seçime doğru

  Türkiye, AB’ye yeni ufuklar açar

  Alemdaroğlu, yargılanacak

  2008, atılım yılı olsun

  Cindoruk, aday olmayacak

  Siyasette emanetçilik yoktur

  Kurbana eziyetin cezası 1.645 YTL

  Kurban eti nasıl değerlendirilmeli?

  Kurbanlıklara eziyet etmeyin

  İstanbul'da soğuk var, yağış yok

  Maalesef yoksulluk çoğalıyor

  Ilgaz’da kar kalınlığı 1 metre

  Kalp ve damar hastaları soğuk havalara dikkat

  Diyanet-Sen yeni yerinde

  TV’lerdeki programlardan herkes şikayetçi

  Hücreler yağı nasıl depoluyor?

  Cezaevinden kurbanlık satışı

  Dünyanın 7 yeni harikası seçiliyor

  Bayramda güne kahvaltıyla başlayın


 Son Dakika Haberleri