Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ara transferin gözdesi

Oynadığı futbol ve attığı gollerle başta G.Saray olmak üzere birçok kulübün transfer listesine giren Sivasspor'un milli oyuncusu Mehmet Yıldız ilk yarıda oynadığı 16 maçta 7 gole imza attı. Mehmet Yıldız'a gelen teklifler maddi sıkıntılar yaşayan Sivasspor yönetimini ikilemde bırakıyor..

Süper Lig'in ilk yarısını lider olan tamamlayan Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla birçok kulübün transfer listesine girdi. Lider Sivasspor'da, güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti, forvet özelliği ve mücadeleci futboluyla dikkat çeken Mehmet Yıldız, attığı gollerin yanı sıra rakip savunmalara uyguladığı presle de takımının başarısında büyük rol oynadı. Ortaya koyduğu performansla (A) Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de beğenisini kazanan ve Milli Takım kadrosuna alınan Yıldız, bu performansı ile aralarında büyük kulüplerin de bulunduğu birçok takımın transfer listesine girdi.

VAZGEÇİLMEYEN

Galatasaray başta olmak üzere birçok kulübün transfer etmek istediği, transferin gözde ismi olan 26 yaşındaki golcü Mehmet Yıldız, sezonun ilk yarısında teknik direktör Bülent Uygun'un forvette vazgeçemediği en önemli isim. Güçlü fiziği ve enerjisiyle maç boyunca rakip takımların savunmalarına pres yapan, rakip savunmanın dengesini bozan Mehmet Yıldız, ilk yarıdaki performansı ile göz doldurdu.

YILDIZ'IN İLK YARI KARNESİ

Forvet hattında Pini Felix Balili, Muhammed Ali Kurtuluş ve Musa Aydın ile iyi bir uyum sağlayan Mehmet Yıldız, ilk yarıdaki 17 maçın 16'sında ilk 11'de şans buldu.İlk 11'de şans bulduğu 16 maçta 1416 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı futbolcularından biri olan Yıldız, forma giydiği karşılaşmalarda 1'i penaltıdan olmak üzere 7 gole imza atarken, 2 kez sarı kartla cezalandırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Bursaspor, Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarında 1'er kez, Gençlerbirliği karşılaşmasında ise 2 kez meşin yuvarlağı ağlara gönderen Mehmet, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında 1'er kez sarı kartla cezalandırıldı.

29.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transferin gözdesi

  Serdar: 2. yarıda kaleye geçeceğim

  Euro 2008'de Türk hakemlere düdük yok

  Zico: Ronaldo'yu alın demedim

  Antalya Cup yapılamıyor

  Trabzonspor'da Yattara sıkıntısı

  UEFA yılın en iyi yıldızlarını arıyor


 Son Dakika Haberleri