Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzonspor'da Yattara sıkıntısı

Trabzonspor Kulübü, Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın FIFA kanalıyla serbest kalacağı yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Yattara ile ilgili medyada yer alan haberlerin büyük bir dikkatle izlenildiği belirtilerek, ''Bu haberlerde yer alan oyuncumuzun FIFA kanalıyla serbest kalacağı yönündeki bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır'' ifadesine yer verildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

YATTARA'YA BORCUMUZ YOK

''Zira oyuncularımızla kulübümüz arasındaki ekonomik ilişkiler taraflar arasında yapılan sözleşmelerle belirlenmekte ve yine sürelerle ilgili kıstaslar karşılıklı imza altına alınmaktadır. Gerçekler bu yöndeyken, oyuncumuz İbrahima Yattara ile kulübümüz arasındaki sözleşmede de transfer alacaklarının hangi opsiyonlar dahilinde ödeneceği belirlenmiştir. Kulübümüzün Yattara'ya yaptığı ödemeler de sözleşme altına alınan süreçler dahilinde olmuştur. Bugün itibariyle kulübümüzün, Yattara'ya bu anlamda bir borcu bulunmamaktadır. Şu günlerde tek beklentimiz takımımızın eksiklerini gidermek ve ligin ikinci devresine en iyi şekilde hazırlanmaktır.''

29.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transferin gözdesi

  Serdar: 2. yarıda kaleye geçeceğim

  Euro 2008'de Türk hakemlere düdük yok

  Zico: Ronaldo'yu alın demedim

  Antalya Cup yapılamıyor

  Trabzonspor'da Yattara sıkıntısı

  UEFA yılın en iyi yıldızlarını arıyor


 Son Dakika Haberleri