Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Serdar: 2. yarıda kaleye geçeceğim

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Fenerbahçe'nin kalecisi Serdar Kulbilge, kendisini çok iyi hissettiğini ve sezonun ikinci yarısındaki tüm maçlarda görev almak istediğini söyledi.

Süper Lig'in 3. haftasında yapılan Sivasspor maçında dizinden sakatlanan ve kalan maçlarda tedavi sürecinden dolayı forma giyme şansı bulamayan Serdar Kulbilge, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Devre arası tatil döneminde Samandıra Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Serdar, tedavi süreci ve ikinci yarıdaki beklentilerine ilişkin şunları kaydetti:

''Takım arkadaşlarım tatilde. Yoğun bir ilk yarı geçirdik. Tatili hak ettiler. İlk yarıda istediğimiz hedeflere ulaştık. Sivasspor maçında sakatlandım. Ancak sitem etmiyorum. Çünkü, sakatlık da futbolun bir gerçeği. 3 aydır tedavim sürüyor ve çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Tedavimin sonuna geldim. Yine de sakatlık dönemi çok kötü bir şey. Allah kimsenin başına böyle bir talihsizlik vermesin. İkinci yarıda ligin 2. veya 3. haftasından sonra sahaya dönebileceğimi düşünüyorum ve o günü iple çekiyorum ve tüm maçlarda görev almak istiyorum.''

MİLLİ TAKIMI DA ÖZLEDİM

Serdar Kulbilge, röportajını şu cümlelerle tamamladı: ''Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Gerçekten sahada olmayı çok özledim. Bütün maçlarda görev almak istiyorum. Takımımda görev alıp, Fatih hocanın gözüne girmek ve milli takıma girmek istiyorum."

29.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transferin gözdesi

  Serdar: 2. yarıda kaleye geçeceğim

  Euro 2008'de Türk hakemlere düdük yok

  Zico: Ronaldo'yu alın demedim

  Antalya Cup yapılamıyor

  Trabzonspor'da Yattara sıkıntısı

  UEFA yılın en iyi yıldızlarını arıyor


 Son Dakika Haberleri