Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Euro 2008'de Türk hakemlere düdük yok

İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği ve Türkiye'nin de mücadele edeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde görev yapacak hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, UEFA'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda görev alacak hakemleri açıkladığı bildirildi. Açıklamada, 12 ülkeden seçilen hakemlere, Şampiyonlar Ligi'nde aynı maçlarda görev alan yardımcılarının eşlik edeceği kaydedildi. Hakemler, 14-17 Nisan tarihleri arasında İsviçre'nin Zürih kentinde toplanacak ve bu toplantıda son kurallarla ilgili bilgilendirilecekler. UEFA, şampiyona için Türk hakemlere görev vermedi. Bu arada şampiyonada yer alacak hakemlerin, kulüp düzeyindeki müsabakalarda düdük çalmaya devam edecekleri, ama finallerde mücadele edecek 16 ülkenin oynayacağı hazırlık maçlarında görev alamayacakları açıklandı. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev yapacak orta hakemlerin isimleri şöyle:

Konrad Plautz (Avusturya), Frank De Bleeckere (Belçika), Howard Webb (İngiltere), Herbert Fandel (Almanya), Kyros Vassaras (Yunanistan), Roberto Rossetti (İtalya), Pieter Vink (Hollanda), Tom Henning Ovrebo (Norveç), Lubos Michel (Slovakya), Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (İspanya), Peter Fröjdfeldt (İsveç), Massimo Busacca (İsviçre).

29.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transferin gözdesi

  Serdar: 2. yarıda kaleye geçeceğim

  Euro 2008'de Türk hakemlere düdük yok

  Zico: Ronaldo'yu alın demedim

  Antalya Cup yapılamıyor

  Trabzonspor'da Yattara sıkıntısı

  UEFA yılın en iyi yıldızlarını arıyor


 Son Dakika Haberleri