Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Butto'nun katillerini bildirenlere ödül

Pakistan yetkilileri, Benazir Butto'nun öldürülmesinden saniyeler öncesine ait olduğu bildirilen, miting alanındaki kalabalığın arasında ayakta duran 2 erkek ile intihar saldırganına ait olduğu düşünülen bir kopuk başın fotoğraflarını yayımladı. Suikastın zanlıları hakkında bilgi vereceklere ödül vadedildi.

Pakistan'ın Urdu dilinde yayımlanan en yüksek tirajlı gazetesinde bir ilan içinde yer alan fotoğraflardan birinde, Butto'nun Ravalpindi kentindeki mitingin sonunda alandan ayrılırken öldürülmesinden saniyeler önce kalabalığın içinde ayakta duran iki adam görülüyor.

Daha önce de bir televizyon kanalında yayımlanan bu fotoğrafta, beyaz gömlekle koyu renk yelek giymiş, tıraşlı ve güneş gözlüklü bir genç adam ile arkasında duran, başına beyaz atkı sarılı bir adam yer alıyor. İlan içindeki ikinci fotoğrafta da intihar saldırganına ait olduğu düşünülen kopuk bir baş bulunuyor.

Gazetedeki, iki fotoğrafla birlikte yer alan ilanda, Pencab eyaletinin içişleri bakanlığının "insanların bu korkunç olayın faillerinin yakalanmasına yardım etmeleri" talebi yer aldı. İlanda, zanlıların kimliklerinin belirlenmesini sağlayacak bilgiyi verenlere 10 milyon rupi (192 bin YTL) para ödülü verileceği belirtildi.

/ İSLAMABAD

03.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kenya, yeni Ruanda olma yolunda!

  Seçim krizi, rejim krizine döndü

  İngiltere ve ABD'den ortak uzlaşma çağrısı

  Butto'nun katillerini bildirenlere ödül

  Fransa Pakistan'a uzman desteği önerdi

  Irak'ta geçen yıl 24 bin Iraklı öldü

  Suriye, Fransa ile işbirliğini kesti

  Peres: İran ile savaş olacağına inanmıyorum

  Şili'de yanardağ patladı


 Son Dakika Haberleri