Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kart borçları 13 kat artı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'nun (KESK) bütçe raporunda, ''Son 5 yılda tüketici kredileri ve kredi kartı borçlarının 13 kat, ödenmeyen kredi kartı borçlarının 9,5 kat arttığı, 200 bin kişinin ise borç takibine uğradığı'' belirtildi.


Reformların devam etmemesi risk

TOBB Ticaret Odaları Konsey toplantısı ortak bildirisinde, "2007'de siyasî gündemin ön plana çıkmasıyla, ekonomide atılması gereken adımlar kesintiye

Unakıtan: Leasing vergisinde geri adım yok

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, leasing sektöründe verginin yüzde 1'den yüzde 18'e kadar çıkarılmasında geri adım atmamın mümkün olmadığını söyledi. Müs


  Erdoğan: İran vanayı açacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İran'dan Türkiye'ye doğalgaz akışının yeniden başlatılması konusunda İranlı yetkililerle görüştüğünü belirterek, "En geç Pazartesi'ye kadar bu işi çözeceklerini söylediler. Bizim de tedbirlerimiz alınmıştır. Şu anda herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir" dedi.


  Yıldız Holding, bilişim şirketlerini birleştirdi

Yıldız Holding, Bilişim ve Ambalaj Grupları Başkanı Cahit Paksoy, bilişim alanında faaliyet gösteren şirketlerini ''Yıldız Bilişim Grubu'' çatısı altında topladıklarını söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri