Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kırkpınar'a sponsor yok

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Kırkpınar yağlı güreşlerine sponsor bulmak için çalmadık kapı kalmadı. Verdiğimiz tekliflerde hiçbir kuruluşu sponsorluğa razı edemedik" dedi.

Sedefçi, Gazeteciler Günü dolayısıyla Sarayiçi'ndeki Ağaköşkü'nde basın mensuplarına bir yemek verdi. Yemekte çeşitli konulardaki görüşlerini anlatan Sedefçi, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Etkinlikleri Haftası'nın daha profesyonelce organize edilmesi için sponsorlara ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.

KİMSEYİ İKNA EDEMEDİK

Sedefçi, ''Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne sponsor bulmak için çalmadık kapı kalmadı. İş Bankası, Mis Süt ve Telekom'la görüştük. Hatta bu kuruluşların isimlerini Kırkpınar'ın başına getirmeyi bile göze aldık. Buna rağmen sponsor bulamadık'' dedi. Belediye imkanlarıyla Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni en güzel şekilde düzenlemeye devam edeceklerini ifade eden Sedefçi, ancak Kırkpınar'ın uluslararası boyutlarda tanıtılması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

DÜNYA TANIMIYOR

''Yerel imkanlarla düzenlediğimiz Kırkpınar dünyada yeterince yankı bulmuyor. Oysa ki ata sporu yağlı güreş dünyanın en eski sporlarından biridir. Bugün sumo güreşi dünyada tanınmakta. Biz de Kırkpınar'ı daha popüler hale getirmek için sponsorlar bulmalıyız. Ama yaptığımız araştırmalarda ve verdiğimiz tekliflerde hiçbir kuruluşu sponsorluğa razı edemedik.''

12.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kırkpınar'a sponsor yok

  Anelka dünyanın en pahalı yıldızı

  Deportivo'da Kezman sesleri

  Ç. Rize-G.Saray

  17 Ocak'taki seçime FIFA 'olur' dedi

  Spor Bakanı ders verecek

  Sivasspor'un verdiği mesaj


 Son Dakika Haberleri