Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Anelka dünyanın en pahalı yıldızı

Alman Bild gazetesi, eski F.Bahçeli oyuncu Anelka'nın toplam 132,1 milyon Avro'yla dünyada bugüne kadar kendisi için en fazla transfer ücreti ödenen yıldız olduğu belirtildi.

Almanya'da yayınlanan Bild gazetesi, dünyanın en pahalı futbolcusunun eski Fenerbahçeli oyuncu Nicolas Anelka olduğunu yazdı. Gazetede, ''Ne Beckham ne Zidane ne Ronaldinho. O gerçekten de dünyanın en pahalı futbolcusu'' başlığıyla verilen haberde, Anelka'nın toplam 132,1 milyon Avro'yla dünyada bugüne kadar kendisi için en fazla transfer ücreti ödenen oyuncu olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'den 12 milyon Avro'luk transfer ücretiyle Bolton'a geçen Anelka için şimdi de Chelsea'nin yaklaşık 20 milyon Avro transfer ücreti ödemek istediği ifade edilen haberde, Anelka'nın 2005 yılında Fenerbahçe'yle birlikte lig şampiyonu olduğu hatırlatıldı. Dünyanın en pahalı futbolcuları listesinde Anelka'yı, bugüne kadar aldığı toplam 115,5 milyon Avro'luk transfer bedeliyle, futbol kariyerine son veren Zinedine Zidane izliyor. Zidane'nin ardından 101 milyon Avro'yla Ronaldo ve 37,4 milyon Avro'yla Ronaldinho geliyor.

Almanya'da ise, en pahalı futbolcunun Galatasaray'dan Olympique Marsilya, buradan da Bayern Münih takımına geçen Franck Ribery olduğu, Ribery için bugüne kadar ödenen toplam transfer bedelinin 27,5 milyon Avro olduğu belirtildi. Haberde ayrıca, dünyada yılın futbolcusu seçilen Brezilyalı Kaka'nın toplam 8,3 milyon Avro'luk transfer bedeliyle, 9,9 milyon Avro transfer bedeli ödenen ve Chelsea takımında oynayan Alman milli takım futbolcusu Michael Ballack'ın gerisinde kaldığına işaret edildi.

12.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kırkpınar'a sponsor yok

  Anelka dünyanın en pahalı yıldızı

  Deportivo'da Kezman sesleri

  Ç. Rize-G.Saray

  17 Ocak'taki seçime FIFA 'olur' dedi

  Spor Bakanı ders verecek

  Sivasspor'un verdiği mesaj


 Son Dakika Haberleri