Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivasspor evinde aslan

Bu sezon ligde sahasında yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, sahasındaki başarılı sonuçlarına Trabzonspor karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyeti de ekledi. Trabzonspor maçı öncesinde sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Bursaspor, Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Denizlispor ve Gençlerbirliği ile oynadığı 9 maçın tamamını kazanan Sivasspor, Trabzonspor'u da yenerek evinde galibiyet serisine devam etti.

Ligde iç sahada 10'da 10 yapan tek takım olan lider Sivasspor, sahasında topladığı 30 puanla iç saha maçlarına göre de ligin en başarılı takımı. Sivasspor'un ardından iç sahada en başarılı ikinci takım, 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek 26 puan toplayan Fenerbahçe.

Bu sezon sahada oynadığı 10 maçta rakip filelere 20 gol atıp, kalesinde sadece 3 gol gören Sivasspor, bu golleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bursaspor maçlarında yedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan 1, Bursaspor'dan ise 2 gol yemesine rağmen sahadan galip ayrılmayı başaran Sivasspor, sahasındaki Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Denizlispor, Kayserispor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor olmak üzere 8 maçta rakiplerine gol izni vermedi.

Lider Sivasspor, ligin 7. haftasında sahasında 3-2 kazandığı Bursaspor maçının ardından iç sahada oynadığı 6 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

Beşiktaş'a 29 Nisan 2007'de yenildikten sonra sahasında 12 maçtır mağlup olmayan Sivasspor'un evinde tam 259 gündür bileği bükülmüyor. Sivasspor, sahasında yenilgi yüzü görmediği son 12 maçta rakip filelere 23 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.

15.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivasspor evinde aslan

  Cvetkov, sezonun ilk golünü attı

  Potada Beşiktaş-Aerosoles mücadelesi bugün

  Nihat affetmiyor

  Sivas'a yenildik, başkan adayları neredesiniz?

  Sivasspor engel tanımıyor


 Son Dakika Haberleri