Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Cvetkov, sezonun ilk golünü attı

Lider Sivasspor'un suskun golcüsü Bulgar İvan Petrov Cvetkov, Trabzonspor filelerini havalandırarak bu sezonki ilk golünü attı.

Sivasspor'a geçen sezonun devre arasında transfer olan 29 yaşındaki Bulgar golcü Cvetkov, bu sezonki ilk golünü Trabzonspor'a attı. Geçen sezon 6'sı ilk 11'de olmak üzere 13 maçta forma giyen ve bu maçlarda 4 kez meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başaran Cvetkov, bu sezon Trabzonspor maçında golle tanıştı.

Bu sezon Trabzonspor maçı öncesinde 4'ü ilk 11'de olmak üzere 13 maçta şans bulan ve gol atma başarısı gösteremeyen Cvetkov, teknik direktör Bülent Uygun tarafından ilk 11'de sahaya sürüldüğü Trabzonspor maçında gol atmayı başardı.

Trabzonspor maçında Sivasspor'un ilk golüne imza atan Cvetkov, attığı gol ve ortaya koyduğu futbolla takımının galibiyete ulaşmasında büyük pay sahibi oldu. Cvetkov, Sivasspor'da forma giydiği 27 lig maçında (13'ü geçen sezon) 5 kez (4'ü geçen sezon) fileleri havalandırdı.

Bu arada, İsrailli golcü Pini Felix Balili'nin sakatlanmasının ardından ilk 11'de forma giyen Cvetkov ile forvette iyi bir ikili oluşturan golcü oyuncu Mehmet Yıldız da gol sayısını 8'e yükseltti.

15.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivasspor evinde aslan

  Cvetkov, sezonun ilk golünü attı

  Potada Beşiktaş-Aerosoles mücadelesi bugün

  Nihat affetmiyor

  Sivas'a yenildik, başkan adayları neredesiniz?

  Sivasspor engel tanımıyor


 Son Dakika Haberleri