Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe Ülker ve Efes Pilsen 2. turda

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde 2007-2008 sezonunun 1. tur gruplarında 13. hafta da geride kalıp son haftaya girilirken, Türk takımlarının, 13. haftayı Yunanlı rakipleri karşısında yenilgilerle kapamalarına karşın gruplarında 4. sıralardaki yerleri değişmezken, yenilgiye karşın Fenerbahçe Ülker de 2. tura kalmayı garantiledi.

İç saha yenilgisi alan Efes Pilsen'in, (B) Grubu'nda 21, deplasmandan yenilgiyle dönen Fenerbahçe Ülker'in ise (C) Grubu'nda 19 puanı bulunuyor.

13. hafta maçlarından sonra 2. tura kalacak 16 takımın 15'i kesinleşirken, (C) Grubu'nda Sırp ekibi BC Partizan Igokea Belgrad, son maçını kazanması durumunda, 2. tur vizesi alan 16. ekip olacak. Sırp ekibinin yenilgisi, (A) ve (B) gruplarında 6. sıradaki takımların galibiyeti durumunda ise bu 3 takım arasında averaja bakılacak.

Evsahibi takımların oldukça başarılı göründükleri ve 12 maçtan 9'unu kazandıkları 13. hafta mücadeleleri sonunda, 24 puanla (A) Grubu'nda Rusya'nın USH CSKA Moskova, 23 puan ve averajla (B) Grubu'nda Litvanya'nın BC Lietuvos Rytas Vilnius ve 25 puanla da (C) Grubu'nda Yunanistan'ın Panathinaikos BSA Atina takımı, son haftaya lider olarak girdiler. Bu arada Partizan Igokea Belgrad'ın, sahasında Almanya'nın Brose Baskets Bamberg takımını 85-37 yendiği maçta Sırp ekibi, 48 farkla lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyeti elde etti.

Efes altyapı seçmeleri yarın

Efes Pilsen Kulübü, basketbolda geleceğin yıldızlarını bulmak için 27 Ocak Pazar günü altyapı seçmeleri düzenleyecek. Efes Pilsen'in Merter'deki tesislerinde saat 10.00'da başlayacak seçmelere, 19941999 yılları arasında doğmuş erkek öğrenciler katılabilecek. Seçmelerde, Efes ile İlkadım Spor Okulları öğrencileri dışındaki minik sporcu adayları yer alabilecek.

26.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En çekişmeli sezon

  Yanal: Trabzonspor mutlaka transfer yapacak

  Akatlar Kartal Yuvası açıldı

  Beşiktaş-Gaziantep

  G.Saray'a UEFA'dan Portekizli hakem

  Bursaspor için 2,5 milyon YTL

  F.Bahçe Ülker ve Efes Pilsen 2. turda

  Adana Demir'de F.Bahçe sesleri

  2008 Binicilik Kış Festivali başlıyor

  Castrol Rallisi bugün start alıyor

  Yattara 13 maç sonra gol attı

  Gökhan Rubin Kazan yolcusu


 Son Dakika Haberleri